Lehetséges hogy semmi sincs a halál után?
Először is részvétem!
Szerintem így a legjobb, ha adna is valamilyen jelet. Nem gondolod,hogy megrémülnél,vagy bekattannál? Sose lenne normális életed,vagy mégjobban összeomlanál tőle!
Emlékezz róla békésen,és mindíg a legjobb pillanatok jussanak eszedbe róla!
Kitartást!
A halál mindent eltöröl.
Ha meghalok olyan mintha sose léteztem volna ,mindent amit tettem semmivé válik.
nincs halál.
voltam odaát.
klinikai halálban, negyed órát nem vert a szívem.
Láttam magam, az összetört testem, az orvosokat. aztán fényalagút és fény és békesség.
aztán felébredtem kegyetlen fájdalomra az intenzíven.
Azóta nem félek a haláltól.
Ugyanaz történik veled mint az elavult számítógéppel: a sok számítás és megjelenítés után kikapcsolod, ami után már csak egy rakás fém és műanyag. A használható "szerveket" átrakod más gépbe, a maradék megy a hulladékgyűjtőbe, ahol aztán elbomlik az egész elemeire. Hiába számolt annyit a processzor életében, attól még nem több különböző anyagok összetételénél. Nem megy a processzormennyországba, csak mert fejlettebb volt, mint más gépek.
A rovarok, kisemlősök, madarak is élnek, mégsem aggódik senki azért, hogy mi lesz a lelkükkel, pedig sokuknak ugyanaz a működése.
Pont az ilyen kérdések miatt kell az embernek az önnyugtatás, hogy ők többek egy bogárnál, van lelkük, nem csak annyi az életük, amit megélnek. Nem is tudom minek nekik halál utáni élet, amikor a többségük a Földön sem tud semmit kezdeni magával, mindezt megszorozni végtelennel nem éppen vonzó kilátás.
De mi nem gépek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!