Ögyilkos akarok lenni, elegem van. Megéri annak lenni? Úgy sincs semmi az élet után.
Nem igazán. Később amikor visszagondolsz erre az időszakodra, azt fogod mondani, de bolond voltam akkor, csak még egy kicsit kellett volna kibírnom.
Mindenkinek van nehéz időszak az életében, túl kell vészelni.
Nekem is volt, elég hosszú ideig, de kibírtam.
Hülye szülő mellett(isten nyugosztalja apám, utólag mégis sajnálom).
Menj el dolgozni, albérletbe, vagy bírd még ki az iskolát, és utána.
Nőként meg ügyes légy, biztos találsz valakit, akivel a közös élhetést megoldod.
Csak jól válassz.
Ezeket diagnosztizálták nálad vagy csak sejtésed van?
Anélkül ne hamarkodj el semmit, hogy kipróbáltad volna a terápiát vagy bármilyen segítséget és kezelést, amit az orvos ilyenkor ajánlhat neked.
Ha nem érdekel a világ, a környezet, akkor mit is válaszolhatnék? Én 2x szembenéztem a halállal, jelenleg a 3. születésnapomra várok úgy, hogy teljesen új életet kezdtem (új környezet, új kapcsolat, új család, stb), minden nap megküzdök a magam módján az életemért.
Ha úgy gondolod, hogy szar az életed és így nincs rá szükséged, akkor valósínűleg meg sem érdemled, eldobhatod nyugodtan.
40/F
Később amikor visszagondolsz erre az időszakodra, azt fogod mondani, de bolond voltam akkor, csak még egy kicsit kellett volna kibírnom.
Az a baj hogy nekem az egesz eletem ilyen.. Kiveve egy ket boldog pillanatot, ami 20 eves koromtol kb nincs is.
Tarts ki még egy kicsit - kérlek!
Talán később még jó dolgok is történnek Veled, de ha feladod - akkor biztosan nem.
Én drukkolok Neked ;)
Próbálj ne annyira belemerülni a gondolataidba... ezek nem valóságosak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!