Miért nem jön össze nekem semmi?
Inkább tanuljál, ne holmi kis plazaribi legyél! Fejleszd az intelligenciádat, agyi kapacitásodat!
Rád férne!
Ui.:ezeken a kulcsszavakon kiégtem:DDDDDD
Az régen rossz ha te modellkedésből akarsz kitűnni, semmint az eszedből.
Ne akarj farokallito lenni, akkor szarba se néznek. Nem fogsz tudni elérni semmit ezzel.
Higyj nekem!
A modellszakma nem ilyen. Ha sikeres akarsz lenni, az emberi mivoltodat kell minél lejjebb adni. Szexuális kihasználás, droghasználat, igazságtalanság. Kegyetlen szakma, viszont tényleg jól fizethet, ha összejön.
Én nem vagyok irigy Palvin Barbira, de én sajnálom őt, és egyéb társait. Szarrá is keresheted magad, híres is lehetsz, de ha ehhez az erkölcsi normáidat kell beáldozni, - ami valószínű - akkor ne szomorkodj.
A szüleid jól tették, hogy nem fizetnek be ilyen dolgokra.
És van időd bőven beérni. Inkább használd ki az időt a gimi alatt a személyiséged fejlesztésére.
Ne érdekeljen, mit csinál más, milyen a telója, milyen népszerű barátja van, és társai.
15 éves vagy, még nem tudhatod, mi az a kudarc. Még nem kaptál pofont az élettől. Idővel megtudod, hogy mi is az, és remélhetőleg felnősz.
sok sikert kiddo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!