Miért nem jön össze semmi?
Csak annyit tudsz tenni,hogy nem éled bele magad,hogy minden szar,mert akkor ha nem is annyira az,akkor is úgy fogsz állni a dolgokhoz.Próbálj meg többet tanulni és ne gondolj a rossz dolgokra.
Ezeket most nem úgy mondom,mint akinek kolbászból van a kerítés és minden k*rv@ jó az életében.Tudom,hogy min mész keresztül,mert én is jártam már abban az állapotban,ahol te jársz most.Adj időt a dolgoknak,hogy helyre jöjjenek,de mellette te is tegyél értük.
Szerintem minden család életében vannak nehezebb évek! A halálesetek miatt nyilván a család lelkileg mélypontra került, és ez vonzza a további gondokat sajnos:( A te tanulmányi eredmény romlásod is lehet ettől, hogy a család problémái, szomorúságai nyomasztanak. Ettől nem tudsz úgy teljesíteni, mint előtte.
Túl lesztek rajta, ne csüggedj! Legyél optimista, vedd észre a jót is, mert biztosan történnek veletek jó dolgok is, a rossz mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!