Ha valaki abban hisz, hogy a halál után semmi sincs, akkor miért nem úgy éli a napjait mintha az lenne az utolsó?
Először: honnan tudod, hogy nem úgy éli? (zavar az általánosítás)
Másodszor: nem mindenkinek ugyanazt jelenti az "utolsó nap" fogalma, és amit azon tenne.
És harmadszor: nincs harmadik, csak tetszik ez a szám. Három, három, három:D
Ne általánosíts, az sose jó!...
Megkérdeztem jó pár embert. Akik azt mondták, hogy semmi nem lesz halál után.Pl az egyik illetőnek van egy unalmas(nem akarok senkit megsérteni) eladói vagy hasonló munkája. Ledolgozza majd haza megy és nézi tv-t. Max tesz vesz 1-2 dolgot de semmi több. Én ha tudnám, hogy semmi nincs odaát és, hogy bármikor elüthet egy autó stb akkor az élet minden percét kihasználnám, hogy élvezzem azt. Nekem csak fura, hogy nem ezt teszik azok az emberek akiket meg kérdeztem. (Nem zavar csak a logikát nem látom benne)
Általában azért félnek a haláltól mert sokan önzőek és nem akarják itthagyni a megszokott kis életüket vagy nem hiszenk olyan erősen a túlvilágban. A szeretteiket is ugyan ezért siratják mert önző módon "birtokolják" őket és nem akarják elengedni, nem értették meg ezt:
"Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig. S ha képtelen vagy továbbadni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincsed, úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszorítod, eltűnik. Ha kisajátítod, tönkreteszed. Tartsd szabadon, és örökre a tiéd marad."
A pápát szerintem meg azért védik mert ha valaki lelövi oké, hogy a hite szerint ő a mennybe kerül de lehet, hogy ez egy vallási háborút indítana (pillangó effektus) vagy nem tudom. Nem lenne jó.
Nekem az egyik énem hallucinogén szerekre vágyik nagyon.
Az alkohol negatív volt.
'' Beutaznám stoppolva a világot. Őrültségeket csinálnék. Alapjába véve olyan dolgokat amit az ember csak álmában mer megtenni. ''
1 sokaknak semmi pénze nincs rá.
2 ha ilyeneket csinálnál v a sitten v a diliházban kötnél ki.
3. Mindenki erre vágyik, legalább is sokan, h utazzanak stb és az 1 pont miatt kébytelenek dolgozni h legyen rá zsé.
4. Nem mindenkinek ilyen a felfogása.
5. Jó utat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!