Semmi sincs a halál után?
Én gyökeret eresztett ember vagyok. Amit nem látok, nem érzek, abban nem hiszek.
Aztán meghalt a Papám. Halála előtt rendkívüli kapcsolat alakult ki köztünk, ami azelőtt soha, mivel én ápoltam hónapokig.
Az elvesztése nem okozott pokoli fájdalmat, hiszen 90 körül járt, tehát tudtuk, nem él örökké. Én a halált úgy fogadom el, ahogy van.
De éreztem a jelenlétét. Éjszakánként a sötét lakásban mászkáltam néha, kerestem a furcsa hangok, jelenségek forrását, amit előtte soha nem tapasztaltam. Ezek félelem nélküli éjszakák voltak, az érzés inkább megnyugtató volt.
Elmondtam a Mamámnak, majd temetés után megkérdezte, hogy még mindig tapasztalom ezeket. Akkor már nem és utána soha többet. Elmondása szerint, amíg nem temetjük el, a lelke köztünk jár. Mivel engem szeretett a legjobban, ezért csapódott hozzám.
Azóta nem tudom, hogy mit gondoljak a halál utáni életről. A gyökereim annyira már nem stabilak...
De mindenki gondol, amit akar. :)
Én hallottam olyat hogy egy halott ember testsúlya csökken ahhoz képest mint mikor életben volt. Az ebben hívők azt mondják ez amikor egy lélek elhagyja a testet.
Am valszeg akkor tudjuk meg mikor meghalunk
Erre van tudományos magyarázat.
Nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!