Mikor lesz általánosan elfogadott tény, hogy a Föld lapos?
Ez itt egy balatoni átlagmagas viharjelző. Kénytelen vagyok szemmértékkel saccolni, mivel nem tudom mennyi lehet, mondjuk 10m magas, 20km-nél 31,4m kellene lennie a görbületnek. Balaton kb. 77km hosszú, aki közepénél esetleg látta az összeset szabad szemmel, az hallucinált. 465 méter a két táv közt a görbület 77km-nél.
Kedves Kérdező!
A 47-es válaszoló vagyok. Bocsi, hogy később reagálok most vanidőm rá.
# 48/66 1, 2, 4-essel valóban nem tudok mit kezdeni.
1-esről van videó (német), amit pont tegnap néztem meg.
https://www.youtube.com/watch?v=9BrF0jFlxUI
"
Pedig pont a Corioli erőnek a jelenléte miatt győződhetünk meg arról, hogy a Föld gömb vagy legalábbis forog. Az általad linkelt videon nagyszerűen el van magyarázva.
"8-ast, ugye nem kell komolyan venni? Green box-szal, mai világban.... egyformán "
Én arra gondolok, hogy a NAZA-s pacák akárhogy mozog létszik, hogy nem görbűl a teste. Ugyanolyan arányai maradnak. A háttér vagyis a Föld pedig végig geoid, azaz elvileg eredeti a kép vagyis a Föld geoid.
Szerintem, ha a Föld felett keringene a Nap mint felfüggesztett tárgy és persze sík lenne a Föld, akkor nem lenne sötét sehol a Földön.
A NAZA-s képeken valóban photoshoppolt Föld látható. Ez nem tudom miért van. Lehet félnek hogy valami titkot megtudnak a vetélytársak. Nem értem mi lehet az oka valójában semmitmondó képnek amin csak a földrészek kivehetők
Még mindíg itt van a 7-es, amit nem válaszoltál meg
7 - Miért mérünk különböző fémek tipikus hullámhosszúságát a legkülönfélébb csillagokban, ha nem is csillagok ?
Szeretném megérteni a lapos Föld világképét. Tudnál ezekre a kérdéseimre választ adni?
Szóval az égbolt egy üveggömb. Felette víz van? Az egész világmindenséget víz tölti ki? Honnan származik ez a rengeteg víz? A földönkívüliek is mind hal alapú vizi lények?
Kik és miért készítették ezt a mesterséges búrát fölénk? Szerintetek egy Truman-shpwban lennénk? Ha a déli sarktól már csak jéghegyek vannak, akkor azt jelenti nagyon hidegnek kell lennie hisz fagyott a víz. Miért nem fagyott a víz a körülöttünk levő kupola felett ? Elvileg fagyott szilárd jégnek kell lennie a kupola felett sokkal, hisz nem süt oda a nap. Ez a fagyott jég ráereszkedne a kupolára és betőrné.
Ezeket hogyan magyaráznád?
67-es , hullámhossz méréshez nem értek, de nincs olyan ember aki mindenhez ért. Viszont nincs tökéletes hazugság sem és az ember ezt észreveszi. A legnagyobb szakértők is csak egy részterülethez értenek, amit nem értenek rámondanak egy általánosan elfogadott hazugságot.
Igen, Truman showban vagyunk! Ez egy precíz mesterséges, intelligens, precíz világ. Az ember feladattal születik, nem csak eszik és szarik, kivéve, ha elhiszi ezt!
A filmek elmondják sokszor a RÉSZigazságot, amiből sokszor gazságot csinálnak. Ha van egy igazság, amihez árukapcsolással hozzáraknak egy fantazmát, nevetségessé tehetik a kiinduló pontot. Vagy nevetnek az embereken, akiknek a Majmok bolygója darwinista űrsorozat hitelesebbnek tűnik, mint egy laposföldes. És van igazság abban is, hogy az emberek a végén a majmokhoz kezdenek hasonlítani. Aki szerint nem a majmoktól valók vagyunk, az hülye.
Vagy ott vannak a pamkutyák videója,(volt egy privát üzenetem) ballont felküldenek kb. 35km magasra, ahol látszik a "görbület".
Majd valaki hozzákapcsol egy poént, hogy biztos Soros pénzelte a felvételeket! Azt már senki nem veszi észre, hogy amikor a kamera földet ér a szántó földön ugyanúgy látszik ugyanaz a görbület, a halszemoptika miatt.
Ahhoz pedig már késő van, hogy a NASA-tól új képeket el lehessen fogadni! (Ott tudom nem halszemoptikával dolgoznak) Apolló képei meggyőznek, hogy az emberek bármit elhisznek. Nincs az a távcső, ami ellát 380.000 km-re, hogy lássuk az Apolló otthagyott szemét maradványait? Persze amikor másoknak lenne rá igénye, egyből a Kínaiak a Hold másik felére mennek. Túl modern a technika, bármit lehet élő adásban közvetíteni(sokszor fél percet elismerten késik/avagy késleltetik) Marsról majd 20 percet fog minimum késni a kép, azaz egy jelenetet többször is el lehet próbálni a FÖLDRŐL, még mielőtt adásba menne a Földön.
Ez Truman show csak itt a statiszták nagyon kevesen vannak és a showban általában mindenki Truhman. Ezt rengeteg minden bizonyítja! Például a "véletlenek" sorozata.
Pl. egy munkatárs egy 80 milliós országban, aki ellenség lesz, majd később annak a párjával járok egy másik 8,5 milliós országban, anélkül, hogy bármi ésszerű kapcsolat lenne a történések közt. És minél inkább észreveszed ezeket a dolgokat a sors utadba hoz többet. Odaszédeleg egy ismeretlen, mond valamit valamiről, rengeteg véletlenek. Sokan haláluk előtt kezdenek rájönni, hogy nem véletlenül vannak. Ha érdekesebb showt/életet akarsz, jobb forgatókönyvet, vedd észre ezeket és érdekesebb szereplő leszel, mint az aki eszik és szarik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!