Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kisfiam láthat szellemet?

Kisfiam láthat szellemet?

Figyelt kérdés

Kisfiam 3 és fél éves múlt. Egy ideje emleget egy buta bácsit. Az előző lakásunkban, egy éve azt mondta, hogy a bácsi a hálóban pakolja az üveget. Egy ideje már elköltöztünk, most azt mondja, hogy a buta bácsi csapkodja az ő combját, és azt akarja, hogy üveget egyen, hogy meghaljon, hogy ne legyen. Kérdezgettem, azt mondja, hogy a buta bácsi magas, szürke ruhás, idős, és azt mondja, hogy : Az isten áldjon meg, egyed már az üveget!

Hogy ő, a kisfiam ne legyen, csak a többi kisfiú legyen. És a buta bácsi azt akarja, hogy apa, és anya se legyen.

Hát ennyi kb. Eléggé félelmetes számomra. Most mit csináljak?

2018. dec. 13. 17:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
11%
Szellemet biztos nem, mert olyan nem létezik. Vagy csak fantáziál, vagy rémálmai vannak.
2018. dec. 14. 19:13
 22/32 anonim ***** válasza:
19%
Jajj, ugyanez történik unokatesóméknál is. Csak náluk nem a buta bácsit,hanem a csúnya bácsit látja a 3 éves kislány. Az unokatesóm egy nagyon materiális gondolkodású valaki,de most mégis nagyon be van rezelve. Nagyon szeretnék rajtuk segiteni,de tanácstalan vagyok, nem is merjük senkinek elmondani,hisz tudod milyenek az emberek.Kiröhögnének. Mi is kérdezgetjük időnként a kicsit,hogy kicsoda,meg hogy hivják a bácsit. Sajnos az ő leirásából nem ismertünk rá egyik elhúnyt rokonunra sem. Az viszont érdekes,hogy nagyon csúnya a bácsi, a kicsi mégsem fél tőle, ellenben nekünk borsódzik a hátunk amikor emlegeti. Nem tudom kihez lehet segitségért fordulni,talán a helyi katolikus lelkészhez, a szellemirtókban én sem biznék. Én is csak olvasgattam a neten a témáról, kipróbáltuk a fehér gyertyás elküldést,de nem működött. Azt is olvastam, hogy azokon a személyeken,akiket megszáll egy szellem, hamarosan jelentkezni fognak rajta is az elhúnyt betegségei. Irtad,hogy férjed beteg,légy nagyon óvatos.
2018. dec. 14. 22:21
 23/32 anonim ***** válasza:
Félelmetes.
2018. dec. 15. 23:48
 24/32 anonim ***** válasza:
22-es. A kérdező férje még ÉL!
2018. dec. 16. 09:07
 25/32 anonim ***** válasza:
47%
24-es , hol olvastad 22 válaszában,hogy nem él a kérdező férje??? Talán nem érted a magyar nyelvet? Csak figyelmeztetni szeretné a kérdezőt,hogy figyeljen oda jobban férje betegségére, hisz sajnálatos módon a szellemi megszállottságnak vannak ilyen tünetei.
2018. dec. 16. 21:23
 26/32 Estádio de Felchút ***** válasza:
63%

"Férjem szerint csak a kisfiam találgat, szellemek nincsenek, és hülye vagyok, ha mindent komolyan veszek, amit mond."

Igaza van. Jobbulást neki.

2018. dec. 17. 02:09
 27/32 airlady ***** válasza:
48%
Vagy látóhoz, vagy szellemgyógyászhoz vigyétek el. Semmiképpen sem pszichomókushoz, mert elrontja a gyereket. Beszélgess vele sokat. Idővel kibukik valami infó, ami segíthet. S ne félj, a gyerek okos, nem fog hallgatni a bácsira az üveg végett. A kérést a gyerek intézze a bácsihoz, hogy menjen el. Ha nagyon nem akar, akkor tudakoljátok meg tőle, hogy miért nem megy el. Valami oka kell, hogy legyen. Szép napot!
2018. dec. 17. 04:25
 28/32 anonim ***** válasza:
25%
Airlady,sajnos az ilyenek legtöbb esetben nem hallgatnak a szép szóra. Miért is menne el, hisz szüksége van az élők energiájára, abból táplálkozik. Sőt, ha félünk, neki annál jobb, mert a félelem egy nagyon erős energia, ő pedig ettől jól feltöltődik.A kérdező férjének megbetegedése is arra utalhat,hogy szellemi megszállottság van a házon. Vagy elköltöznek onnan, vagy szellemgyógyász segitségét kérik, ha az entitás nem hallgat a szép szóra. És én is azt tanácsolom,hogy a kicsit pszihomókusokhoz ne vigyék, mert szegénykét feleslegesen gyógyszerekkel leszedálnák, és beskatulyáznák az elmebeteg kategóriába. A kicsiknek, kivétel nélkül mindeniknek van képzeletbeli barátja. Csap persze nem mindegy,hogy milyen ez a jóbarát.
2018. dec. 18. 20:05
 29/32 airlady ***** válasza:
#28: egyetértek. Felesleges körök helyett nyúljatok a lecsóba és megoldódik a probléma.
2018. dec. 19. 05:37
 30/32 anonim ***** válasza:

Szellemek csak úgy nem jelennek meg, valamilyen módon utat nyitottatok neki. Ez okkult tevékenységek gyakorlásával szokott megtörténni. Mivel a férjed racionálisabb gondolkodású, gondolom, hogy inkább te foglalkozol/tál ilyesmivel. Ha esetleg nem vagy tisztában azzal, mik tartoznak az okkult tevékenységek közé, itt találsz egy elég bőséges listát:

[link]

A megoldás: megszabadulni az okkult tárgyaktól (ha vannak), felhagyni az okkult tevékenységekkel, és Jézus segítségét kérni (akár egy élő hitű keresztény közösséget felkeresve), mert egyedül az ő nevére hajolnak meg a démoni hatalmak.

2018. dec. 19. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!