Kisfiam láthat szellemet?
Kisfiam 3 és fél éves múlt. Egy ideje emleget egy buta bácsit. Az előző lakásunkban, egy éve azt mondta, hogy a bácsi a hálóban pakolja az üveget. Egy ideje már elköltöztünk, most azt mondja, hogy a buta bácsi csapkodja az ő combját, és azt akarja, hogy üveget egyen, hogy meghaljon, hogy ne legyen. Kérdezgettem, azt mondja, hogy a buta bácsi magas, szürke ruhás, idős, és azt mondja, hogy : Az isten áldjon meg, egyed már az üveget!
Hogy ő, a kisfiam ne legyen, csak a többi kisfiú legyen. És a buta bácsi azt akarja, hogy apa, és anya se legyen.
Hát ennyi kb. Eléggé félelmetes számomra. Most mit csináljak?
Akkor a bàcsi nem helyhez kötődik,hanem a gyerekhez,vagy valamihez ami nàlatok van.Szellem bàrkire bàrhol "ràtapadhat".
Történt valami emlékezetes akkoriban,mikor ez elkezdődött? Halt meg valakitek? Voltatok temetőben a gyerekkel?
Elküldeni te is eltudod.Attol még hogy nem làtod.Imàkkal,Isten segítségét kérve.És kérd a szellemet is,hogy menjen el.
1. Ki van zárva hogy az a szellem megragadt a házba, hisz elköltöztettek és a "buta bácsi" ment veletek.
2.Ismerös,mert ha igen akkor innen kell kiindulni.?
3.Lehet hogy a családfán keresztül visszavezethető a "buta bácsi".
4.Égess fehér gyertyát minden este és szépen küld ell!
5.Szenteld fel a házatokat/lakásodat!
6.A kisfiadon keresztül komunikáljál!
Egyenlőre ennyi!
Hmm szerintem én ezekután szentelt vizben fürdetném a gyerekemet..nemtudom ti higy vagytok vele :D
(Amugy viccet félre téve nagyon durva nem tudok hozzászólni)
Köszönöm a válaszokat. Ha még egyszer beszél ilyesmiről, pszichológushoz elviszem, ezzel kezdjük,aztán meglátjuk. Okos, értelmes kisfiú amúgy, de nagyon érzékeny lelkű. Akár van bácsi, akár nincs, ezek számomra ijesztő dolgok.
Kérdezteztetek pár dolgot,próbálok válaszolni.
Temetőbe most novemberben ment először gyertyát égetni, mostanában tudatosulnak benne ezek a dolgok.
Biztos vagyok benne, hogy senki nem bántalmazza, ovin kívül nagyrészt velünk van.
Köszönöm a válaszokat. Ha még egyszer beszél ilyesmiről, pszichológushoz elviszem, ezzel kezdjük,aztán meglátjuk. Okos, értelmes kisfiú amúgy, de nagyon érzékeny lelkű. Akár van bácsi, akár nincs, ezek számomra ijesztő dolgok.
Kérdezteztetek pár dolgot,próbálok válaszolni.
Temetőbe most novemberben ment először gyertyát égetni, mostanában tudatosulnak benne ezek a dolgok.
Biztos vagyok benne, hogy senki nem bántalmazza, ovin kívül nagyrészt velünk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!