Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki volt már klinikai halál...

Aki volt már klinikai halál állapotában, leírná, milyen volt?

Figyelt kérdés
Vagy az is érdekelne, ha hallotta ebben az állapotban lévő rokonától, ismerősétől hogy milyen volt, miket látott, miket érzett?

2018. nov. 2. 07:45
1 2
 11/15 anonim válasza:
Tegnap volt a tv-ben a tranzitido című magyar film... Nekrm nagyon tetszett... Témába vág..
2018. nov. 2. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ên 12 éveseb kerültem ilyen állapoba. Semmit nem érzékeltem. Azóta nem is félek a haláltól. Bár az oda vezető út lehetne ugyanilyen gyors és fájdalom mentes
2018. nov. 2. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

Jartam a "masvilagon", amikor 10 napon keresztul komaba fekudtem. Agyszovet-gyulladasom van. Hmmm

Isten, Satan, angyalok, mennyorszag, pokol... mind leteznek.

Isten es a Satan is no. Az angyalok kockahasu, jokepu pasik bazi nagy szarnyakkal.

A pokol egy rettenetes, remenytvesztett, barlangszeru labirintus, ahol az embereknek fogalmuk sincs arrol, hogy meghaltak. Tobben egyszeruen 24 orankent felgyulnak es porra egnek, majd ujra ugyanott vannak, keresik a kiutat, de sehova nem jutnak, mert ujra egnek. Ezert is van ott kicseszett budos es mindenki ordit a fajdalomtol. A Satan - egy vekony, fekete, hosszuhaju no estelyiben - mindenkit nev szerint ismer es udvozol.

A mennyorszag viszont a legcsodalatosabb hely, ahova vissza szeretnek terni. Bekes, nyugodt, fenyes, telistele szeretettel. Gyonyoruen zold, viragos mezokkel es a mar eltavozott rokonaiddal. Isten pedig egy jo humoru, kozepkoru, rovidhaju, kicsit teltebb, rozsaszin kosztumos no, aki a meg benned meg sem szule

2018. nov. 5. 01:53
 14/15 anonim ***** válasza:
62%

Bocs, felrenyomtam, folytatom:

szuletett gondolataidat is ismeri. Elotte felesleges titkolozni, vagy eljatszani azt, hogy ha nem emlitesz valamit, akkor az meg se tortent. Nekem is elmondta, miert elegedetlen velem es azt is, hogy mi lesz ha visszakuld. Ertheto modon nem akartam visszajonni, hiszen ki tud attol jobb helyet? Mondta, hogy fajni fog a fejem eletem vegeig, de meg kell, hogy mentsek egy fiut, akivel kozosen szuper eletunk lesz.

7 evembe telt, mire megtalaltam ot es igaza volt, Szuper a kozos eletunk. 😉

2018. nov. 5. 02:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező,ebben a témában rengeteget olvashatsz a neten, vagy filmek is készültek. 13-14- es válaszoló, olvastam anno valahol, hogy valaki a klinikai halál állapotában Istent egy kedves,molett hölgy személyében érzékelte. Nem Te vagy az egyedüli. De ezt a jóképű,kockahasú angyalfigurákat nem bánnánk,ha kifejtenéd bővebben! :) Üdv mindenkinek!
2018. nov. 5. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!