Volt már valaki a klinikai halál állapotában? Ha igen, milyen volt?
Aki ír választ, az nem volt.
Aki meg volt, az nem ír választ.
GONDOLKOZZ!
Hát kedves első tévedsz. Mert én voltam, és írok is róla.
Pár évvel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedtem. A műtőben egy kis komplikáció lépett fel,és leállt a szívem. Klinikai halál állapotában voltam. Hogy milyen volt?? Fogalmam sincs. A műtét ideje alatt végig öntudatlan állapotban voltam. Jóval később mondta el az orvos, mert a orvosi papíron rögzíteni kellett..
"Már én is voltam.Olyan mintha aludnál."
Az eszméletlen nem működő agyú halott neked olyan mint az alvó?Az emlékezik? Hát biológus ne legyél!
Valahogy megmaradt 20-egynehány év után is: lassan elmúlt a fájdalom, kivilágosodott, és úgy éreztem, hogy egy nagyon magas és keskeny fal tetején fekszem háton, ahonnan nem tanácsos leesnem.Egy rossz moccanástól mégis leestem és zuhanni kezdtem - mint kiderült, akkor téritettek magamhoz.
Hogy ez valóban a klinikai halál állapotában történt-e, nem tudom. Akkori barátnőm viszont, aki ápolónő volt, és ő ügyködött körülöttem, határozottan állitotta, hogy a testem elernyedt, és néhány percig nem vert a szivem, ő dögönyözött valahogyan életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!