Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már valaki a klinikai...

Volt már valaki a klinikai halál állapotában? Ha igen, milyen volt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

Aki ír választ, az nem volt.

Aki meg volt, az nem ír választ.

GONDOLKOZZ!

2012. nov. 14. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Hát kedves első tévedsz. Mert én voltam, és írok is róla.

Pár évvel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedtem. A műtőben egy kis komplikáció lépett fel,és leállt a szívem. Klinikai halál állapotában voltam. Hogy milyen volt?? Fogalmam sincs. A műtét ideje alatt végig öntudatlan állapotban voltam. Jóval később mondta el az orvos, mert a orvosi papíron rögzíteni kellett..

2012. nov. 14. 22:55
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Én voltam, egész jó volt.
2012. nov. 14. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
15%
Már én is voltam.Olyan mintha aludnál.
2012. nov. 14. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
2012. nov. 15. 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:
41%

"Már én is voltam.Olyan mintha aludnál."

Az eszméletlen nem működő agyú halott neked olyan mint az alvó?Az emlékezik? Hát biológus ne legyél!

2012. nov. 15. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom,h leállt-e a szívem, de volt már kétszer megmagyarázhatatlan rohamom. Arra emlékszek, hogy óriási nyugalmat éreztem, meg mintha lebegtem volna ilyen nagy sötétségben. Aztán hirtelen tudatosult bennem, hogy ha most kinyitom a szemem, mindennek vége, és nagyon sajnálni fogom, olyan jó. Utána pedig elkezdtem hallani hogy beszélgetnek és éreztem, hogy mozognak körülöttem aztán kinyitottam a szemem és visszatértem a valóságba. Az érdekes, hogy utána semmi bajom nem volt, pedig a többiek azt mesélték, hogy nagyon durva volt ahogy kinéztem, azt hitték meghaltam.
2012. nov. 15. 10:05
 8/11 anonim ***** válasza:
39%
Én voltam 3 éves koromban,de semmire nem emlékszem,csak az orvos mondta.
2012. nov. 15. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Volt? Hát ez még curva szar még húsz év után is!
2012. nov. 17. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
14%

Valahogy megmaradt 20-egynehány év után is: lassan elmúlt a fájdalom, kivilágosodott, és úgy éreztem, hogy egy nagyon magas és keskeny fal tetején fekszem háton, ahonnan nem tanácsos leesnem.Egy rossz moccanástól mégis leestem és zuhanni kezdtem - mint kiderült, akkor téritettek magamhoz.

Hogy ez valóban a klinikai halál állapotában történt-e, nem tudom. Akkori barátnőm viszont, aki ápolónő volt, és ő ügyködött körülöttem, határozottan állitotta, hogy a testem elernyedt, és néhány percig nem vert a szivem, ő dögönyözött valahogyan életre.

2012. nov. 18. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!