Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lesz a halál után?

Mi lesz a halál után?

Figyelt kérdés
Nem vagyok depressziós, és szerencsére nagy baj sincs, csak kíváncsi lennék, hogy mi lehet halál után. Lehet, hogy sokkal jobb, mint itt a Földön. sokkal boldogabbak az emberek a Mennyországban, gondtalanul élnek ott, és várják az élő szeretteiket. néha gondolok rá hogy sokkal jobb lenne ott lenni.
2012. nov. 9. 19:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
3%

El kell hogy keserítselek, a halál után nincs semmi. Meghalsz, kész ennyi volt.

"néha gondolok rá hogy sokkal jobb lenne ott lenni"

Jobb lenne nem létezni? Inkább örülj, hogy élhetsz...

2012. nov. 9. 19:31
 2/29 A kérdező kommentje:
azért csak van túlvilág. sokan beszámolnak olyan élményről, és mindenki aki visszatért az életbe, azt mondja, hogy jó érzés volt meghalni. amúgy 20 éves lány vagyok
2012. nov. 9. 19:35
 3/29 anonim ***** válasza:
Aki visszatért, az nem halt meg igazából. Majd minden kiderül, de ne akarj öngyilkos lenni, mert lehet hogy te úgy gondolod van túlvilág, de mi van ha mégsincs?
2012. nov. 9. 19:40
 4/29 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy mi van akkor ha nincs. de eléggé beleéltem most magam. van sok gondom, mondjuk volt rosszabb is már
2012. nov. 9. 19:54
 5/29 anonim ***** válasza:
29%
Ne éld bele magad, csalódni fogsz... vagyis már nem, de akkor sem. Éld az életed amíg lehet, mert nem lesz több.
2012. nov. 9. 19:59
 6/29 anonim ***** válasza:
a halál átmenet, két létállapot közötti - mondjuk úgy - átjáró... nem kell tőle félni, de könnyedén, félválról venni sem tanácsos, mert okkal vagyunk itt, nyilvánvalóan céllal születtünk, ezért - tudom, a depresszió rettenetes állapot - de mégis, muszáj arra koncentrálni, amiért itt vagyunk, hogy ne pocsékoljuk el azt az életet, amit éppen most élünk...
2012. nov. 9. 20:07
 7/29 anonim ***** válasza:
77%

azoknak, akik azt állítják, a halál után nincs semmi, hadd ajánljak figyelmükbe egy aranyos kis tanmesét, igen elgondolkodtató... :)

"Két kis magzat beszélget az anyaméhben:

- Te hiszel a születés utáni életben?

- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami azután következik.

- Butaság, semmiféle élet nem létezik a születés után. Egyébként is, hogyan nézne ki?

- Azt pontosan nem tudom, de biztosan több fény lesz ott, mint itt. Talán a saját lábunkon fogunk járni, és majd a szájunkkal eszünk.

- Hát ez ostobaság! Méghogy lábon járni!. És szájjal enni! Nevetséges, hiszen mi a köldökzsinórunkkal táplálkozunk. De mondok én neked valamit: a születés utáni életet kizárhatjuk, mert a köldökzsinór túlságosan rövid.

- De, de, valami biztosan lesz. Csak valószínűleg minden egy kicsit másképpen, mint amihez itt hozzászoktunk.

- De hát onnan még soha senki nem tért vissza! A születéssel az élet egyszerűen véget ér. Különben is, az élet nem más, mint örökös zsúfoltság a sötétben.

- Én nem tudom pontosan, milyen lesz, ha megszületünk, de mindenesetre meglátjuk a Mamát, és ő majd gondoskodik rólunk.

- A Mamát? Te hiszel a Mamában? És szerinted ő mégis hol van?

- Hát..., mindenütt. Körülöttünk! Benne és neki köszönhetően élünk. Nélküle egyáltalán nem lennénk.

- Ezt nem hiszem! Én soha, semmiféle mamát nem láttam, tehát nyilvánvaló, hogy nincs is.

- No, de néha, mikor csendben vagyunk, halljuk, ahogy énekel, és azt is érezzük, ahogy simogatja körülöttünk a világot.

Tudod, én tényleg azt hiszem, hogy az igazi élet még csak ezután vár ránk..."

2012. nov. 9. 20:12
 8/29 anonim ***** válasza:
Ez hit kérdése, kedves kérdező.
2012. nov. 9. 20:20
 9/29 anonim ***** válasza:
14%

#7 lol. és tényleg nem érted, hogy ez semmit nem világít meg?

két csirke beszélget.

- azt hiszem miután levágnak kenguru leszek delhiben.

- szerintem meg nem.

levágják. és nem lett kenguru delhiben. ergo nincs élet a halál után.

lol pont ennyit ér a sztorid.

2012. nov. 9. 20:22
 10/29 anonim ***** válasza:
48%

egy igaz válasz van: nem tudjuk.

és még annyi van: hogy semmi nem szól amellett, hogy bármi is lenne a halál után :(. ettől még lehet. de nem túl racionális olyasmit várni, ami mellett semmi nem szól.

2012. nov. 9. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!