Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon sőt szinte nem is ismerjük azzal a személyel már soha nem találkozhatunk ha az életbe nemvolt lehetöségünk megismerni?
Úgy érted, lehet-e a túlvilágon ismerkedni? :D
Gondolom lehet, ott azzal találkozol, akivel akarsz.
"Azt olvastam itt a forumon hogy állitólag a halál után újra találkozhatunk a hallot szereteinkel és mivan ha nem rokon"
Elsősorban azokkal, akik lelkileg közel álltak hozzád. Nem a családfáddal 150 évre visszamenőleg, mert nyilván sok olyan vér szerinti rokonod van, akikkel soha nem találkoz(hat)tál, és ezért kapcsolatod sem volt velük.
Ha jól értem, akkor erre irányul a kérdésed. Az ún. szellemvilágban a vér szerinti rokonságnak nagyon csekély a jelentősége, mivel az csak a fizikai életben számít. Olyan is előfordul, hogy lélektársak egyik életükben közeli jóbarátok, másikban testvérek vagy más családtagok.
A lelki értékek megmaradnak, a genetikai jellemzők a fizikai testtel együtt az enyészetté válnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!