Aki volt már klinikai halál állapotában, leírná, milyen volt?
én eddig 2x voltam + harmadszor "csak" 1-2 sec választott el a haláltól, de végül megúsztam, viszont egyetlen alkalommal se tapasztaltam semmit. akkor az ember shockban van, az utolsó erejével is küzd tudattalanul is, semmire se gondol, szal megtapasztalétam h az életösztön bizony baromi erős, és az ég világon semmiféle fényességf az alagút végén és hasonló dolgok nem voltak.
Láttam mást is meghalni, ő se számnoilt be semmi ilyesmiről, egyfajta végső rezignáltság, már semmi se érdekli, pontosan tudja h nagyon közel jár hozzá, és már "átszellemült", semmi külső tényező nem érdekli, viszont ő se látott semmi ilyesmit.
Úgyhogy nemtom ... én kétkedve fogadom ezeket a híreket, aztán fene tudja, h aki esetleg hetekig van kómában, az vajon miket él át. ....
Mivel élnek így fogalmuk sincs róla hogy mi van a halál után.
Nagyjából az emberek egyharmadának van halálközeli élménye... mármint azok közül, akik tényleg a halál közelében járnak.
De ezt már lehet kutatni, és sok dolognak ismerjük a magyarázatát.
Túl régen volt már (1999. Esztendőben.)
Nagyon össze kellene szedni a gondolataimat, hogy Tényleg Valósághű Legyen...
(Ehhez a Művelethez pedig ilyen késői órán már eléggé fáradt vagyok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!