Öngyilkosság. Van remény a pokol elkerülésére, ha már a teljes reményvesztettség és zéró élni akarás állapotában vagyok (dec.16-án két éve)? Több lent.
Sajnos nem tudom mit művelt veled az az ember így kicsit nehéz válaszolni . A vallás rengeteg kiutat kínál ebből a szenvedésből ha mindenféleképpen a hitteddel akarod orvosolni a problémát ( amit hozzá teszem én nem preferálok ) : Pappal megbeszélheted a gondjaidat ő lelki útmutatást fog nyújtani , ha segítésége még mindig nem elég és a bántódásod tényleg óriási akkor megoldás lehet ( a vallás szerint ) ha bevonulsz egy apáca zárdába ... fordulj el a világtól és élj csak Istennek ez feledtetni tudja a kínokat ( a vallás szerint )
De én mint kevésbé vallásos egyén mást tanácsolnék neked ... Próbáld olyannal lekötni magad amivel másoknak örömet tudsz okozni , kezdjel önkénteskedni segíteni a rászorulókon és az a hála amit majd tőlük kapsz , egy mosoly egy kézfogás olyan jó hatással lesz rád majd ami képes még a te sebeidet is begyógítani ... Ne próbálj menekülni a halálba olyan sok szenvedő ember van a világban és te aki már megtapasztaltad a szenvedést segíts nekik ! Ha meghalsz azzal nem fogsz segíteni senkin , Néz körül mennyi szenvedő ember mégis élnek ne hidd azt hogy egyedül vagy , GYŰJTS ERŐT HATÁROZD EL MAGAD HOGY SEGÍTENI FOGSZ A SZENVEDŐKNEK ÉS EZ ÉLTETNI FOG ...
"Az elsőre meg ne hallgass, jóhogynem mondja azt hogy hajrá."
- Aki ennyi rosszindulatot lát a másikban, abban mennyi lehet önmagában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!