Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy felemelkedettől kérdezh...

Ha egy felemelkedettől kérdezhetnél, mit kérdeznél?

Figyelt kérdés

Ugye átlag embereknek itt 20%os a belső tudásuk. 70%tól gurunak számítasz, 100% felett felemelkedett, avagy következő szintbe emelkedettnek.

Ha egy olyan embertől kérdezhetnél, aki már elsajátította az isteni tudást, és már negyedik dimenziós szinten van az elméje, ezzel látva minden kettősség együttes működését, miket kérdeznél?

2018. okt. 9. 00:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Beavatsz a titkodba?
2018. nov. 25. 23:29
 42/44 anonim ***** válasza:

OFF:

Hallom, hogy többen tudtok asztrálisan utazni. Arra kérnélek benneteket, hogy nézzetek már meg engem! Érdekelne, hogy mit láttok.

Egy nagyon egyszerű kis entitás vagyok. Semmi különös. Köszönöm, ha segítetek.

(Azért szeretném, hogy többet tudjak meg magamról.)

2018. nov. 25. 23:39
 43/44 A kérdező kommentje:

14#, Jelen szintről elemelkedett. Hogyne tudnál kérdezni? Még istentől is lehet. Hiába az 5D belső mag, attól is lehet. De egy ember is tud felemelkedett lenni, itt, e síkon.

17#, akit te felemelkedettnek nevezel, nem jó definíciót használ rá. Ő nem felemelkedett, hiába van némi kapcsolódási készsége, és egy MAJDNEM guru szintű belső bölcsessége.

Találkozz velem, utána mondj bármit is rólam. ;))

19#, a belső tudás alapján, a szellem szintje 3. síkon(, amiben van az átlag ember), vagy a feletti, avagy lényegileg elsajátította istent. Ha lenne további kérdésed, nyugodtan írj privátot.

25#, Illúziokat alkottál a felemelkedettekről.

Mindenki más off. :/

Valaki, aki tényleg keresi önmagát???

2019. júl. 25. 14:12
 44/44 anonim ***** válasza:
Én mondjuk kérnék önöktől pénzt.
2023. febr. 3. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!