Ha egy felemelkedettől kérdezhetnél, mit kérdeznél?
Ugye átlag embereknek itt 20%os a belső tudásuk. 70%tól gurunak számítasz, 100% felett felemelkedett, avagy következő szintbe emelkedettnek.
Ha egy olyan embertől kérdezhetnél, aki már elsajátította az isteni tudást, és már negyedik dimenziós szinten van az elméje, ezzel látva minden kettősség együttes működését, miket kérdeznél?
Mi az élet értelme?
Hova emelkedtél fel?
Én mikor és hogyan fogok flemelkedni?
Mikor keletkezett a világ?
Miért éppen ilyen? Miér kell kínlódni ?
Hogyan keletkezett a világ?
Mikor lesz vége?
Miért tanítják az ősrobbanást?
1#
"Anyagi,
Gondolati,
Lelki
Spirituális.(Amire ugye a kérdező utal)"
Nem egészen erre utaltam, de meg lehet benne. Ez egy belső megtalálás. Ez bármilyen szinten lehetséges. Én a belső tudásról beszélek. A szellemünk fényének százaléka. A szintje, még ha nem is abszolútuma. Még ha egy átlaghoz képest 3X kisebb fényű, de felemelkedettel találkoznál, is tudnál belőle szerezni, valami óriásit, ha valahogy képesek vagytok kapcsolatot teremteni, hiába beszélitek ugyanazt a nyelvet.
Nagyon örülök, ha te úgy élsz. Már előre várom, hogy találkozhassunk.
Nem csak azt játszok, és egyben nem is játszok.
Köszönöm tanácsod. 🙂
2# "Az a szomorú helyzet, hogy nincsenek felemelkedett mesterek a Földön, régesrégen elhagyták a bolygót, olyan alacsony a rezgése."
Vannak. 🙂 Bár valóban nagyon nagy százalékunk 4. sűrűségben éri el e szint, de vannak, akiknek fejlődése úgy hozza, itteni utolsó életében fogja. Ahogy vannak, akik megragadnak bizonyos szinten, legyen az 45%, vagy 95%.
Bolygót nem lehet csak úgy elhagyni. 150% alatt nagyon nehéz kaput elme kapukat nyitni.
És ha el is hagyták volna, a régesrég óta újra lennének, akik itt érnék el a váltást.
4# "Nagyon távol áll a felemelkedett mesterekétől."
Vaskor vége van, az a legalacsonyabb rezgésű kor, épphogy emelkedni kezdett pár éve."
Ne is mond mennyire távol. Ettől még nem tudják csak úgy elhagyni a bolygót, akárhogyan is."
6#, Nem, Gábor.
7# "Azt, hogyan lehet 100% feletti tudása?"
100% a teljes elsajátítottság. "E felett kezdődik igazán az élet." Ez nem a tökéletesség. Nézz utána definícióknak, vagy kérdezz körbe, mit is jelent.
8# "Hogy mit szív."
Sokuk semmit, sokuk nagyon sok mindent.
9#, Akik nem mernek elég állni, nem felemelkedettek. :D De persze ezt most te mondod így.
Mert te nem tudsz tudást alkotni, s tőlük használni, nem nem tanítanak semmit. Ez a te hiányosságod.
Ennek ellenére, kétlem, felemelkedettel beszéltél.
12#, Minden felemelkedéshez vezet, ha jól teremted. Főleg tudást cserélni egy tudattal, ami érti az egységet.
13# "fogalmam sincs honnan szoptad ki ezeket a százalékokat."
Sajnálom. Elemezz többet, vagy kérdezz, ha szeretnéd.
"de egy felemelkedetttől nem tudsz kérdezni, mert felemelkedett."
Szintben értendő. Egyértelműen, hisz tudsz tőle kérdezni a kérdésem szempontjából, mint ember-ember. Jézus is felemelkedetté lett még itt, és érzékelték a még legkezdőbbek is.
"nem mellesleg a lélek eleve 4D-s"
A lélek 5Ds. A szellem 4Ds. Ezt már te buroknak hívod, pedig a burok mag létezése a szellem, ami önmagába meritkezik fejlődése végén mikor lélekké lesz újra.
"5D-s belső maggal"
Belső hangnak hívod a lélek szintjét.
Én nem e 4Dre gondoltam. A 9 szintet értelmező dimenziókra gondoltam. Ilyen értelemben nem csak a belső szinten múlik, hogy valaki 4Ds létező lesz-e, és hogyan.
17# "Mikor irogattunk akkor nem is éreztem tőled semmit."
Ez nem feltétele a felemelkedettségnek. Jézus közelebb volt a 200%hoz mint a 100hoz, még sem éreztek belőle semmit, ha ő azt nem akarta.
"Megkérdeztem egy valódi felemelkedettőL is."
Mit? Hogy én az vagyok-e? És honnan tudná? A felemelkedettség magában nem jelent semmiféle külső tudást, képességet, készséget.
Mikor veled beszéltem, ott ragadtunk le, hogy nem reagáltál az első üzenetemre, amiben csak elmondtam nagy vonalakban, mit is kéne tanulj, hogy el kezd megtalálni magadat. E üzeneted volt első, és utolsó facebookon, "megakartam kérdezni h te milyen spirituális irányzatot képviseled? egy másik spiritualista akivel írok csak annyit írt h mágus és spirituális tanító. vagyis gyengébben megfogalmazva én sátánista vagyok, te mi?"
Valószínűleg aki éppen téged félrevezet valamiért, örömmel látja, hogy a lehetőségeket 6 végtaggal lököd el magadtól.
Sajnálom.
18# "Kérdezőtől azt, hogy miért kérdez hülyeségeket."
Kinek mi. Válaszom is ez. Meg van a saját okom, semmi lényeges, semmi lényegtelen.
19# "Sok a skizofrén, kik felemelkedettnek hiszik magukat"
Ez ugye nem egyezik azokkal, akiket én leírtam, szóval az egyértelmű válasz nem. Én nem gondoltam valakikre, akiket láttam valahol, vagy olvastam róluk. Nincs előgondolat.
"Egyáltalán mi az?"
Olyan létező, aminek belső tudása teljesen megértette az egységet.
"Honnan a fene nagy tudása, kijárta az általánost?"
Mindenkinek máshogyan a játékból. Ez belső tudás! :)
Anyám borogass! :))
A szellemünk fényének százalékának micsodája...??? :D
"Bár valóban nagyon nagy százalékunk 4. sűrűségben éri el e szint, de vannak, akiknek fejlődése úgy hozza, itteni utolsó életében fogja. Ahogy vannak, akik megragadnak bizonyos szinten, legyen az 45%, vagy 95%.
Bolygót nem lehet csak úgy elhagyni. 150% alatt nagyon nehéz kaput elme kapukat nyitni."
Miii? Hogy? Micsoda??? Ki mérte ezeket a százalékokat? Akkor ugyebár mérhető, heh? Az elmekapu meg mi a tököm...? :))
" 13# "fogalmam sincs honnan szoptad ki ezeket a százalékokat."
Sajnálom. Elemezz többet, vagy kérdezz, ha szeretnéd."
Ő szépen megkérdezte, te nem tudtál válaszolni, egy ésszerű kérdésre sem tudtál választ adni.
" A lélek 5Ds. A szellem 4Ds."
Szóval a lélek fizikailag is létező, meghatározható? Heh, elárulom neked, csakhogy tudd, a dimenzió egy mértékegység: szélesség hosszúság és a többi...
"Belső hangnak hívod a lélek szintjét."
Én skizofrénának hívom, akik belsőleg hangokat hallanak.
"Ez nem feltétele a felemelkedettségnek. Jézus közelebb volt a 200%hoz mint a 100hoz, még sem éreztek belőle semmit, ha ő azt nem akarta."
Most komolyan, honnan a tökömből vannak ezek a százalékok és értékek??? Nem vagyok hívő, de állítólag nagyon is érződött felemelkedettsége. Kézrátétellel gyógyított és visszajött a halálból. Jól szavalt "állítólag".
"Mit? Hogy én az vagyok-e?"
Nem, nem vagy az! Ilyesmi miatt nem kell aggódnod. Hogy őszinte legyek inkább leemelkedettnek tűnsz. 😉
"Ez ugye nem egyezik azokkal, akiket én leírtam, szóval az egyértelmű válasz nem."
Kikkel??? Mit írtál le??? Egyértelmű választ adtál, kinek??? Hát egyáltalán nem!
"Olyan létező, aminek belső tudása teljesen megértette az egységet."
És az micsoda? Én egyértelmű választ adtam, ha nem tudsz rájuk válaszolni, akkor bele se kezdj, mert hülyén néz ki. Olyan, mintha gúnyt űznél azokból, akiknek odahányod a válaszaidat. Ezektől egy cseppet sem fogsz felemelkedettnek tűnik, csak bolondot csinálsz magadból. Bár gondolom név nélkül végül is neked tök mindegy.
"Mindenkinek máshogyan a játékból. Ez belső tudás! :)"
Ó, értem. 🤔 Legközelebb inkább kímélj meg mindenkit az ilyen válaszaidtól. Elárulom neked rólad szó sem volt, hogy felemelkedett vagy, vagy tököm tudja mi vagy. Minek hiszed magad ne minket traktálj vele. Felőlem lehetsz helikopter is.
23#, Chill. :))
E témakör nem neked való. Menj szépen játszani politika témakörbe. ;) :))
Hát ne is haragúdj, de a legutóbbi facebookos írásod az volt, hogy: -Milyen nemű vagy?
Többször leírtam h nő vagyok...Viola szerinted milyen nemű név?
Az asztrálsíkon is elutaztam hozzád. Kapcsolódok sajnos mindenkihez akivel beszélek vagy írok.
Csak egyszerű szimpla ember vagy. Fogd fel. Ne ámítsd már magadat és másokat!
Te nem is tudod h milyen az asztrál. Kérdeztem ezt is tőled. Nem is tudsz eljönni hozzám. Ha igen akkor gyere csak. Mindenféle entitást rögtön megérzek.
Akivel most irogatok az nem írta h felemelkedett csak egyszer írta h fejlettebb az átlagembernél.
Sokszor bizonyította h ért a spirituális dolgokhoz. Nagyon is tanít engem. Ráadásúl olyan mintha az ő kapcsolásától félnének az entitások. Amióta vele irogatok egy entitás sem zaklatott. Tehát ő valóban felemelkedett.
Csak mert te úgy tudsz írni és gondolom beszélni, mintha aranykanál lenne a seggedbe dugva még nem vagy felemelkedett.
Csak halandzsákat írtál az összes kérdés válaszolásában. Ezek nem valódi válaszok!!!
Különben is egy igazi felemelkedett úgy válaszol, hogy a nem felemelkedettek is megértsék. Mivel fejlettségi szintjéhez másokat is felmér.
Csak halandzsázól össze-vissza.
Fogd már fel, hogy csak közönséges ember vagy.
Én nem vagyok felemelkedett. Csak egy egyszerű Sátánista aki azért képes kilépni a testéből és utazgatni az asztrálsíkon, beszélni szellemekkel. Esetleg megérezni az entitásokat, más emberek spirituális erejét.
Neked nincs semmijen spirituális erőd, sem képességed.
Csak nagyképűséged és önámításod.
Ezért tiltottalak le facebookon.
Szóval ne hazudozz magadnak és másoknak se!
25#, Tudásod túl csekély. Körvonalakban sem tudod, hogy működnek a dolgok. Az eszközeid primitívek. Nem tudod mi a spiritualizmus. Nem tudod, mi minek feltétele, hisz működésüket sem tudod.
Kapcsolódj jézushoz, és nézd meg, mikor itt élt, mikre volt képes azokból amiket te gondolsz, mint feltétel a felemelkedettséghez. És ő nem egy szimplán következő szintbe lépett kis kezdőcske volt...
Személyeskedésed irreleváns és nem az én dolgaimra reagált.
26#, Tanulj. :)
"Személyeskedésed irreleváns és nem az én dolgaimra reagált."
Az egész lényed irreleváns.
Kapcsolatot akarok létesíteni VörösD-vel. Olyasmi ez, mint amikor a NASA embert küldött a Holdra, erre
jön ez , mert egy idegen szavat tanult a Google-nak köszönhetően. :D Ha beleakarsz folyni a beszélgetésben először válaszolnod kell a kérdésekre, míg nem teszed ne is válaszolj semmire. Tanulj meg szépen válaszolni és fogalmazni. Ha kedvem lesz hozzá, mivel felemelkedett vagyok megtaníthatlak kézrátétellel gyógyítani vagy hogyan találkozhatsz mihamarabb Jézussal. Én jelenleg 350%-os vagyok. Tudok elmekapukat nyitni és ajtókat kulccsal.
Hát valóban tudok az asztrálsíkra vetűlni, és utazni.
Sajnos azért vannak hiányosságaim és valóban sokszor rosszúl következtetek dolgokról.
Bevallom őszintén, hogy reggel 5 órakor volt nálam valaki vagy valami. De nagyon gyenge volt.
Én igazat írok és nem hazudozok.
Csak kicsit léptem ki a testemből h megnézzem hány óra van. Nem néztem körbe. Sokáig volt a közeélemben megéreztem. De semmit nem kommunikált velem.
Könnyen elérhető vagyok.
Amúgy aki segít nekem nem Sátánista. Szóval bárki aki szeretne velem kommunikálni megteheti nem vagyok tartózkodó. A Sátánistákkal már nem veszem fel a kapcsolatot, mivelnagyon gyanakvók még a sajátjaikkal is. Valamint egyiknek sem volt semmi spirituális képessége. Szóval őket egyből letiltom,mert csak undo. szórakozásukból művelik a Sátánizmust és másokat csak szórakozásukból gyengítenek másokat.Legalábbis akiket eddig megismertem mind ilyenek voltak.
Több esélyt nem adok nekik.
Aki azt írja h humoros azt állítanom h tudok az asztrálra vetűlni annak csak annyit írok, hogy ő is simán képes lehet rá.
Csak a Sátánisták módszerét kell kipróbálnia.
Azok elég erősek és feltárják azokat a képességeket amelyekről az emberek nem tudnak.Bár vannak akik spirituális képességekkel születtek és nincs ilyesmire szükségük. De nekem ügye kell. De nincsenek eszközeim és még egy Démon sem segít nekem. Csak az a fejlett akivel irogatok.
Szóval ki kell nyitni a csakrákat és meditálásokkal meg kell őket erősíteni. Ajánlott még a légzőgyakorlatok és a yógák alkalmazása.
És egyre jobban megérted, hogy mikre vagy képes spirituálisan.
Szóval bárki képes lehet asztrálsíkra vetűlni és utazgatnia és egyéb spirituális dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!