Ha egy felemelkedettől kérdezhetnél, mit kérdeznél?
Figyelt kérdés
Ugye átlag embereknek itt 20%os a belső tudásuk. 70%tól gurunak számítasz, 100% felett felemelkedett, avagy következő szintbe emelkedettnek.
Ha egy olyan embertől kérdezhetnél, aki már elsajátította az isteni tudást, és már negyedik dimenziós szinten van az elméje, ezzel látva minden kettősség együttes működését, miket kérdeznél?
Leginkább semmit - ha kérdezek, az elme kérdez. Elme-tudás nem vezet felemelkedéshez.
A csendes jelenlétében tartózkodnék, ami a felemelkedésement segítené.
2018. okt. 9. 09:47
13/44 anonim válasza:
beszálltam a liftbe és felemelkedtem
2018. okt. 9. 10:23
14/44 anonim válasza:
fogalmam sincs honnan szoptad ki ezeket a százalékokat.
de egy felemelkedetttől nem tudsz kérdezni, mert felemelkedett.
nem mellesleg a lélek eleve 4D-s, 3,5D-s burkolattal és 5D-s belső maggal.
2018. okt. 9. 10:42
15/44 anonim válasza:
A kérdésem: jó ott a kilátás ?
2018. okt. 9. 10:48
16/44 anonim válasza:
Egy felemelkedett repülőhöz hasonló. Felszállnék rá, hogy vele emelkedjek. Kérdezni nem kell semmit. Mit kérdezel egy repülőtől?
2018. okt. 9. 12:57
17/44 anonim válasza:
A kérdező gondolja magáról, hogy felemelkedett.
Már megbocsáss,de te egyáltalán nem vagy felemelkedett.
Csak azt képzeled magadról.
Mikor irogattunk akkor nem is éreztem tőled semmit. Megkérdeztem egy valódi felemelkedettőL is.
fOFD FEL VÉGRE VALAHÁRA, HOGY NEM VAGY FELEMELKEDETT!!!!
2018. okt. 10. 09:24
18/44 anonim válasza:
Egy felemelkedettől semmit. Kérdezőtől azt, hogy miért kérdez hülyeségeket.
2018. okt. 10. 11:43
19/44 User-Agent válasza:
Sok a skizofrén, kik felemelkedettnek hiszik magukat. Egyáltalán mi az? A lábuk nem érinti a talajt, vagy agyon kábszerrzték magukat és egy módosult tudatállapotban azt hiszik magukról, hogy próféták, kik megmondják a tutit? Megkérdezném tőlük, hogyan élik túl a mindennapokat munkanélküliként, ők segélyen élnek? Az autizmusért segélyt adnak? Leszázalékolás vagy ilyesmi? Honnan a fene nagy tudása, kijárta az általánost? Isteni bölcsességnek lehet nevezni, hogy fel köhög néhány áltudományos maszlagot, amikor még az általánost sem járta ki? Milyen bölcsességgel lehet hülyíteni a népet? Rengeteg kérdésem lennie. Az ilyeneket vajon futó szalagon gyártják? 🤔
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!