Ha egy felemelkedettől kérdezhetnél, mit kérdeznél?
Ugye átlag embereknek itt 20%os a belső tudásuk. 70%tól gurunak számítasz, 100% felett felemelkedett, avagy következő szintbe emelkedettnek.
Ha egy olyan embertől kérdezhetnél, aki már elsajátította az isteni tudást, és már negyedik dimenziós szinten van az elméje, ezzel látva minden kettősség együttes működését, miket kérdeznél?
"Bevallom őszintén, hogy reggel 5 órakor volt nálam valaki vagy valami. De nagyon gyenge volt."
Ne aggódj csak én voltam az. Benéztem hozzád asztrálisan, hogy minden rendben van nálad... Volt néhány identitás is, de elhesegettem őket. :)) Ha kamerát akarsz venni, itt körül tudsz nézni mi mennyibe kerül: [link] Ha feltudsz venni valamit talán eladhatod a médiának és híres leszel. :D
nem identitás hanem ENTITÁS. két külön fogalom és két külön dolog. Na mindegy. Nem kell hinnie nekem senkinek sem. Nem vagyok olyan mint ez a redvixen h csakazért is ráerőltessem másokra a dolgokat. de tényleg akárki képes lenne ilyesmikre ha valóban csak egy kicsit is kipróbálja.
rájöttem h ez a redvixen honnan szerezte ezt a "felemelkedett" dolgot. :p
a vatera egy pocsék oldal szerintem.
Jól van bocsi. Gondltam h valami ilyesmi elírás.
Nehari, de ha te nem tudod elhinni nekem h az asztrálsíkon utazok akkor azt is írhatnám h nem hiszem el neked h a kezeddel gyógyítasz.
De amúgy én nem kritizálok olyanokat akik ilyesmikről írnak.
Mind különböző szintűek vagyunk és nem érthetünk mindenhez.Bár én tudnék a kezemmel gyógyítani. Cserénék veled. De az biztos h ez a redvixen nem felemelkedett.
Bocsi a 21-es válaszoló vagyok kérdéseim :
Mi az élet értelme?
Hova emelkedtél fel?
Én mikor és hogyan fogok flemelkedni?
Mikor keletkezett a világ?
Miért éppen ilyen? Miér kell kínlódni ?
Hogyan keletkezett a világ?
Mikor lesz vége?
Miért tanítják az ősrobbanást?
Aha persze, repkedsz össze-vissza mi VörösD? Mégis mit akarsz felvenni a kamerával?
Utolsó: Halál és szenvedés.
Ne itt nyilatkoztassátok meg tudáshiányból való szenvedéseiteket. Nagyon offoljátok a kérdésemet.
37#, Írtam neked privát üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!