Lapos lenne a föld?
Kérdező!
Elkezdtem laposföld videókat nézni. Eddig Mónika showt néztem youtubeon,de a Ti videóitokon is ugyanolyan jókat röhögök és azon gondolkodom,milyen trauma okozta ezt nálatok.. Csak egy probléma van a videókkal,sok chipset megeszek közben 😁
Nagyon furák vagytok ti.10km-en mértek görbületet,hát nyiss már egy világatlaszt azt nézz meg mekkora a Balaton,Te szerencse csomag. Milyen /mekkora görbületet akartok Ti ott mérni? Mindjárt 2 méter eltérés mi? Csak,hogy azzal a tokos fejetekkel felfogjátok,hogy nem lapos a föld...ja de a föld lapos,meg dombos,hegyes,völgyes,agyagos,homokos,sóderes,ércekkel,drágakövekkel stb...De a Föld nem lapos.
Olyanok vagytok mint a Jehova tanui,eröltetitek a hülyeségeteket,sztem lassan ti is házaltok majd. ☺
Azért meghallgatnék egy laposföldes magyarázatot a holdfogyatkozásra.
Hogy ha szerintük a hold és nap is a korong föld felett köröz, hogy a frászba esik a holdra a föld árnyéka.
Egen, az a fénytöréses humbug is plafonra hányós marhaság, de ezt a fránya holdfogyatkozást nem fogják meg azzal sem.
:)
Na a gőzrakétás megszállott eldobta a kapát hétvégén, fel akart menni 1500 m-re, hogy meglássa, hogy nem lát görbületet.
Ernyő nem nyílt, RIP.
A laposföldesek kaptak egy mártírt, mi meg egy új Darwin-díjast.
" A repülők amúgy 10 ezer m magasan repülnek ott nem láthatta pl. a pilótafülkéből v mindig felhők takarták?"
A felhőkkel együtt is látszik. Csak gondolom megmagyarázzák azzal, hogy a repülő ablaka is csal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!