Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek a sorsban?

Hisztek a sorsban?

Figyelt kérdés

Ha igen tudnátok sajáttörténeteket mesélni?

Gondolok itt sorsfordító talalkozasokra olyan dolgokra amik nem veletlenul alakultak ugy ahogy.

2018. aug. 11. 14:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

probáljátok Istent is kritizálni igaz? és Jézust is?

csak nem sikerül? igaz?

semmi esélyetek nincs

ezt elmondhatom

2018. aug. 13. 18:33
 12/18 anonim ***** válasza:

ha már itt tartunk

és ilyen okos ügyesek vagytok

igy tartjátok magatokat

de nem vagytok sem ügyesek sem okosak

higyjétek el nekem

akkor miért létezik a halál? igaz? pont ez a sors

hogy kegyetlen is igaz?

ha meghal mindenki aki létezik ? a Földön

ti fogjátok megállitani ?

vagy Isten és Jézus

na erre feleljetek és ne beszéljetek félre

Jézus és az Isten fogja , és tudja megállitani

egy pillanat itt is lesz ....beirom

2018. aug. 13. 18:37
 13/18 anonim ***** válasza:

" Én, János, a királyságban és a türelmes várásban testvéretek Jézusban, és az üldöztetésben társatok, a Patmosz nevű szigeten voltam, az Isten szava miatt, és Jézus tanúságtétele miatt.

Jel 1.10

Az Úr napján elragadtatásba estem. Hátam mögül, mint valami harsona,

Jel 1.11

megszólalt egy hang: "Amit látsz, írd le egy könyvbe, és küldd el a hét egyháznak: Efezusba, Szmirnába, Pergamonba, Tiatirába, Szárdeszbe, Filadelfiába és Laodiceába."

Jel 1.12

Erre megfordultam, hogy megnézzem, mely hang szól hozzám. Amint odafordultam, hét arany gyertyatartót láttam,

Jel 1.13

a gyertyatartók közt pedig az Emberfiához hasonlót. Bokáig érő ruhát viselt, aranyöv övezte mellét.

Jel 1.14

Feje és haja fehér volt, mint a hófehér gyapjú, szeme, mint a lobogó tűz,

Jel 1.15

lába, mint a kohóban izzó sárgaréz, hangja, mint a nagy vizek zúgása.

Jel 1.16

Jobbjában hét csillagot tartott, szájából kétélű hegyes kard tört elő, arca pedig olyan volt, mint a teljes erejében ragyogó nap.

Jel 1.17

Amikor megpillantottam, mint egy halott a lába elé rogytam, de megérintett jobbjával, és megszólított: "Ne félj! Én vagyok az első és az utolsó

Jel 1.18

és az élő. Meghaltam, s íme, mégis élek, örökké. Nálam vannak a halálnak és az alvilágnak a kulcsai.

Jel 1.19

Írd le hát, amit láttál, a jelent és ami ezután történik."

Napjainkra vonatkozik , amit leir a Biblia is

pont ez az az idő

teljesen a János Jelenések könyve a Bibliában ,

nincs félremagyarázás ott

na igaz?

Patmosz szigeten volt ez , és megtörtént dolog

Görögország területén

nincs is olyan messze nézd meg szépen a térképen

na igaz? mit is ir ?

ja hogy ott van a halálnak a kulcsa?

tehát nem nálatok van , addig nem is kellene

támadjátok sem Istent sem Jézust

na igy valami világosabb lett?

ez a sors , csak hogy nem is tudtátok igaz-e?

tudatlanul valakit kritizálni hát szerintem szégyen is

"az élő. Meghaltam, s íme, mégis élek, örökké. Nálam vannak a halálnak és az alvilágnak a kulcsai."

ez a bizonyiték hogy Jézus az aki megjelent Jánosnak

és nála vannak a halálnak és az alvilágnak a kulcsai

az alvilág a pokol , na az és sokan oda kerülnek

.....

János Jelenések könyve leirja

2018. aug. 13. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:

és itt igy minden levan irva a János Jelenések könyvében

megkérnélek olvassátok el

mert nem irok ide ,tehát nem is jövök ide.... én nem is akarok veszekedni senkivel

persze ha nem tudjátok , akkor zavar is benneteket

ha valaki azt irja hogy a Biblia is leirja a sorsotok

na pont az ki amit választ

azt kapja

tehát a gonosz .... ha a gonosz cselekedeteket választotta akkor az ördögöt a választja tehát a pokolra jut

aki a jót választja és hisz Istenben valamint a cselekedetei igazak

és nagyon jó ember

sőt Szent Ember is az kerül csak a Mennyországba

ezt irja le a Biblia

nem csak a 10 parancsolat van , hanem rengeteg az

az egész Biblia mind csak a parancsolatokat sorolja fel

ha megfigyelitek

2018. aug. 13. 18:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezek a próféták "idegenektől" kapták az infót. Manapság kiröhögik azt, aki hangokat hall, vagy látomása van.
2018. aug. 13. 20:56
 16/18 anonim ***** válasza:
te jó ég ember tul pörögtél a misén látam nagyon elfogult vagy ember... papolsz itt össze vissza ne haragudj de olvasd el az ó szövetséget ha már ott vagy ha azzal végeztél nézd meg az apokrif iratokat is ha már annyira oda vagy mellesleg sátán? ugye tudod hogy az a héber neve (tehát ez zsidó szó) akkor már néz bele a Tanakh-bam ami mellesleg a zsidó biblia csak ugy szolok a zsidoságbol épült ki a kereszténység mellesleg van egy olyan változat az ószövetségben mi szerint az őrdög önként vállalta el a gonosz szerepét ha ő nincs akkor nem lenne isten tisztelet is mivel nem tudunk választani hogy kit vagy mit kövesünk meg ha azt hiszed hogy ha itt papolsz attol jó ember vagy vagy hogy isten elfogad a hiúságod és a gőgöd miatt (ami az egyik fő bűn) mellesleg ha van szabad akarat akkor miért szálna meg a sátán/lucifer/őrdög eleve azzal kezdödött ez az egész hogy ő vette rá ádámot és évát hogy egyenek a tiltott gyűmölcsböl ami egy metafora a szabad akarat megnyilvánulására hogy te most itt lehetsz és le irhatod ezt a sok baromságot azt mind az őrdögnek köszönheted :D értelmezni is kellene a szövegben lévő tényleges tudást nem csak magolni felületesen! ja ha meg elolvastad a héber bibliát ajánlom a koránt is :D mind a háromban szerepel ádám és éva valamint a bűnbe esés is véletlen lenne? vagy mind a három nagy vallás ugyan arrol szol csak az ilyen baromfi lények mint amilyen te vagy eltorzitják és megrontják ahogy azt az évek során tették a hozzád hasonlok!
2018. aug. 13. 21:49
 17/18 anonim ***** válasza:
és miért állitaná meg a halált te lo idiotas... mikor meg eték a gyűmölcsöt egyben halandó lényekké is váltak de elnyerték a szabad akaratot
2018. aug. 13. 21:51
 18/18 anonim ***** válasza:
hát nem tom már az a kor is elmúlt már nem igen röhögik hanem sajnálják azt a személyt elvégre beteg...
2018. aug. 13. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!