Hisztek a sorsban?
Ha igen tudnátok sajáttörténeteket mesélni?
Gondolok itt sorsfordító talalkozasokra olyan dolgokra amik nem veletlenul alakultak ugy ahogy.
Én hiszek: Volt kb. 3 olyan esetem, ami nagyon emlékezetes maradt számomra. Az egyiket elmondom:
Állást kerestem, elküldtem egy helyre a jelentkezésemet. Behívtak. A munkahelyemről kellett menni. Épp helyettesítettem valakit. A főnökkel elengedett a helyre, megegyeztünk, hogy X órakor ő levált, ami nem történt meg, csak később. Így elkéstem az állásinterjúról, aminek a helyét ugyan megközelítettem, de már nem mentem be. Megjegyzem: nem volt szimpi a környék se, meg az épület sem.
Kb. 3 hétre rá azon a környéken - részben érintve a leendő munkahelyemet is - nagyon nagy tűz volt...
a sors ... , de szerintem az a lényeg
kerüld el a gonoszt , a rossz dolgokat
igy ha a Bibliát veszi az ember
egy alap sors ami megvan irva
de mindenki felel amit cselekszik
ezért irja a Biblia meg kell térni , tehát meg kell változni
és van a szabad akarat
ki amit választ
vagy a Jó Istent
vagy az ördögöt
tehát..... mindenki az életét csak úgy éli le
ahogy akarja ... a szabad akarat miatt
akkor Istent kell választani
ez biztos
hát igen :D ennyi erővel irhatnám a moirákat is jobban kapcsolodnak ők a témához mint a biblia (mellesleg saját magadnak mondasz ellent van szabad akarat de követni kell istent mindenképp... főleg a keresztény istent!)
Nem nem , .... nem kell támadni sem Istent sem engem
sem Jézust
tehát senkit
én az igazat irtam le
ja az ördögöt kellene támadnod aki ezt teszi veled
megvezet téged , igen téged.....
mindenkibe belekötsz csak velem nem sikerült igaz?
te minden dolgot ki akarsz magyarázni
neharagudj de itt nem megy
fontos hogy hidd el nekem a Biblia az igaz
még akkor is ha neked ez nem tetszik ...
figyelj mert nem mondok ellent
hol mondtam ird meg
én a sorsra irtam hogy ilyen vagy olyan a sors
valamint van szabad akarat
és persze Istent kell követnie annak aki a Mennyországba akar kerülni
Őt Istent nem lehet becsapni
nem úgy van jaj igen ennyire annyira hiszünk benne
és a cselekedeteink nem azok
A Biblia még rengeteg dolgot leir
nem csak a 10 parancsolat van
leirja hogy vagy a rosszat választod vagy a jót
ez a te és mindenki döntése
érted hogy mi az? vagy fogalmad sincs
leirja a Biblia aki hisz Istenben , Istentől van
és Isten akaratát cselekszi jó ember
bárány tehát
és van aki az ördög akaratát cselekszi
az ördögtől van , és a pokolba jut
hol van és mi az ellentmondás
szerintem ti mondtok ellent saját magatoknak
amikor nem Ismeritek Istent , vagy nem akarjátok elismerni
rólatok pont ezt mondja az Isten
leirja a Biblia
nem kell tévedésben élni
jaj az más hogy nem hiszel Istenben , sem Jézusban
és nem akarod elfogadni
azt tudod neked ki suttogja? úgy szépen a füledbe?
na pont az az ördög
és a démonai
ezek teszik veletek hogy nehogy higyjetek
- olvasd el figyelmesen
a sors is pl az hogy mindenki meghal igaz?
még Jézus is meghalt , és feltámadt
igaz mennyire hihetetlen annak aki nem hisz Istenben vagy Jézusban? pont ez is az ördög akarata
"-A sátán aknamunkája különös erôvel irányul Jézus személye és műve ellen.
Tehát a sátán - Érzi: Jézus azért jött, hogy az ô művét lerontsa (1Jn 3,8), tudja, hogy ütött bukásának órája (Mk 1,23-28; 1,34-39; 3,11-12; 5,1-12; 7,24-30 stb.), ezért mindent elkövet, hogy Jézust lehetetlenné tegye. Jézus megkísértésének (Mt 4,1-11 párh) célja az, hogy Isten-emberi képességeit ne küldetésének megfelelôen használja, hanem önzô módon saját javára, és ezzel erôsítse a sátán országát. Jézus azonban nemcsak ezt utasította vissza, hanem még azt is, hogy hatalmáról az ördög tegyen tanúságot, és így csodatetteit a népszerűség-hajhászat eszközeivé alacsonyítsa le (Mk 1,34). A sátán adta Júdás szívébe a gondolatot, hogy mesterét elárulja (Lk 22,3; Jn 6,70 és 13,27). Ô vakítja el hazugságaival az emberek elméjét, hogy ne higgyenek Jézus csodatetteinek (Jn 8,44-45), azt sugallja nekik, hogy vele szövetkezve végzi Jézus az ördögűzéseket (Mk 3,22), elhiteti velük, hogy Jézus sátántól megszállott, akit az igaz vallás nevében kell eltenni az útból (Jn 8,48.52). Valószínű, hogy az ördögtôl való megszállottság is azért szerepelt Jézus korában egyedülálló gyakorisággal, mert akkor a sátán minden tudását és hatalmát összeszedte, hogy végsô harcát gyôzelmesen vívhassa meg Jézus ellen. Jézus azonban nem erôszakos hatalmi ténykedés vagy mágikus eljárások formájában, hanem a segíteni akaró részvéttôl indíttatva és a magától értôdô fölény parancsszavával szólítja távozásra ellenfelét, és kifejti, hogy az ô ördögűzései Isten országa eljöttének bizonyságai (Mt 12,28).
Amikor tizenkét apostolát elküldötte, hogy Isten országának megérkeztét hirdessék, nekik is hatalmat adott betegek gyógyítására és ördögűzésre (Mk 3,15 párh)."
azért hogyha támadsz akkor legyen fogalmad hogy az ördög teszi ezt veled senki más
és én leirtam egy dolgot a te dolgod az hogy probáld megérteni
és nem kell kritizálni engem , hanem kritizáld szépen az ördögöt
neki már kevés az ideje és ezt tudja is
Olvasd szépen ki a Bibliát
és majd beszélünk
rendben?
"hát igen :D ennyi erővel irhatnám a moirákat is jobban kapcsolodnak ők a témához mint a biblia (mellesleg saját magadnak mondasz ellent van szabad akarat de követni kell istent mindenképp... főleg a keresztény istent!) "
engedelmeddel
és olvasd el figyelmesen
az Úr Jézus a gonoszt ,,elsöpri szája lehelletével és megsemmisíti jövetelének tündöklésével'' (2Tesz 2,8).
Irja is a Biblia hogy sokan vannak akik nem ismerik
sem az Atyát sem Jézust
mert akkor nem támadnák
és nem támadnátok engem sem
igaz?
pont a sors az hogy minden ember meghal
ez igy van a Biblia is leirja
akkor miért nem lenne köze a Bibliának?
és az egész teremtésnek a sorshoz
a Biblia leirja mindennek az okát
és probatétel az egész élet , maga a sors
és igen van szabad akarat is hogy te döntöd el
mi lesz a sorsod....
amikor mindenki meghal
van a túlvilági élet is , ha ez az élet ilyen komplex
akkor gondoljátok nincs túlvilág? és nem fog Isten megitélni?
na ebben ti tévedtek , nem én
én tudom ezeket a dolgokat
Istent a hitetlen nem tudja becsapni
tehát senki nem tudja Istent becsapni erre gondoljatok !
"1. Péter 5:6 Alázzátok meg tehát magatokat Istennek hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon titeket annak idején
1. Péter 5:7 Minden gondotokat ő reá vessétek, mert néki gondja van reátok.
1. Péter 5:8 Legyetek józanok, kiegyensúlyozottak, és vigyázzatok, mert ellenségetek, a Sátán, kerülget benneteket. Úgy járkál körbe-körbe, mint az éhes oroszlán: ordítva keresi a zsákmányát, akit megehetne."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!