Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a sorsban és abban...

Ti hisztek a sorsban és abban hogy minden okkal történik?

Figyelt kérdés
Vagyis hogy mindennek meg van az oka ha rossz dolgok történtek azért mert utána jobb dolog vár ránk .Meg ahogy sokan szokták mondani ez a sors keze hogy ez azért volt így mert így kellett lennie. Vagy ezek csupán csak véletlenek az életben ? Ti mit gondoltok erről a témáról ? Elnézést ha kicsit bonyolult lett de remélem értitek a lényeget.

2016. júl. 27. 22:55
 1/8 anonim válasza:
80%
Oszinten szolva nem.En ugy hiszem hogy mi iranyitjuk az eletunket es persze a kulso tenyezok pl.emberek,helyzetek stb.Persze ha szeretnenk valamit azert tennunk kell,meg sokszor szerencse is szukseges.De konkretan hogy nekunk van egy adott sorsunk az kisse kiabrandito is lenne,hiszen akkor hol van a sajat akaratunk,donteseink?Vagy ha nagyon rossz "sors" jutott nekunk azert vagy magunkat tudjuk hibaztatni vagy a korulmenyeket amik addig vezettek.Tehet szerintem mi alakitjuk a sajat sorsunkat es nem forditva.
2016. júl. 27. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Igen, létezik.

A szabad akaratot sokan keverik viszont. Mert szabad akaratunk addig volt, amíg meg nem terveztük a saját sorsunkat, ha viszont már megterveztük (tehát megszülettünk), akkor már nem nagyon térhetünk el tőle.

2016. júl. 27. 23:38
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Kb azt vallom, amit az első.

Bár van egy-két ember a környezetemben, aki nem illik a képbe, mert az átlagnál jobban kijutott nekik a szerencséből vagy szerencsétlenségből.

Másrészt nekem is volt már olyan élményem, ami miatt néha azért fura ez az egész(tipikus nem jön össze valami, aztán később kiderül, hogy jobb is).

2016. júl. 27. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem ertek egyet a masodik hozzaszoloval. En nem hiszek a sorsban, hogy minden el van elore rendelve. Például az is hogy most ide irok. A legtobb embernek sokkal kenyelmesebb igy elni. Kevesebb a felelosseg, ra lehet fogni a sorsra a jot is es a rosszat is.
2016. júl. 28. 14:00
 5/8 Ozmium42 ***** válasza:
47%
Akár létezik sors, akár nem, az 100% biztos, hogy nem azt jelenti, amire gondolsz. Nincs kozmikus igazságszolgáltatás, nincs "jót tettem, jót érdemlek", meg "a szomszédomat veri a sors, biztos gonosz volt, ha nem most, akkor régen, ha nem régen, akkor előző életébe". Lehet, hogy mindennek van oka, de NEM bárminek bármilyen belemagyarázott hülyeség az oka, hanem fizikai törvények.
2016. júl. 28. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy miért az Ezotéria topicban írnak és pontoznak le azok, akik nem hisznek benne? :)

Nem megyek én sem a Tudományokba és nem ott írok a Sorsról. Itt vajon miért nem fér bele? :)

(#2)

2016. júl. 28. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
73%

Ozminak múltkor már írtam egy levelet, hogy vajon mennyire értelmes dolog naponta itt írogatni, hogy nincs sors, nincs semmi.

Szerintem egy durcás kisgyerek, aki azt várja titokban, hogy végre valaki kiugrik a szekrényből.

Mást nem tudok gondolni.

2016. júl. 28. 19:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem ugy értettem hogy aki jót csinál jót érdemel aki rosszat rosszat hanem hogy minden rossz utan jön valami rossz és én eddig tapasztaltam már ilyet de lehet csak a véletlen műve . Csak kicsit érdekel mostanában ez a téma. Köszönöm szépen a válaszokat !
2016. júl. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!