Hisztek a sosrban, abban, hogy minden okkal történik, és hogy előre megvan írva az életed?
Figyelt kérdés
Én mondjuk nem...2013. jún. 29. 11:54
1/7 anonim válasza:
Elfogadom azt, hogy semmi nem tortenik veletlenul, mindennek van valami uzente szamomra, de nem hiszek abban, hogy az eletem elore meglenne irva,
mivel a sorsomat en teremtem, iranyitom.
2/7 anonim válasza:
Az elsőt még úgy ahogy igen, lehet benne valami a második nagyon nagy baromság.
3/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindig a megtörtént eseményekre mondják, hogy meg volt írva a sors könyvébe.
Hogy miért nem lehet a könyvtárból kivenni, és megnézni nem is értem!
Bár szerintem így a jó, hogy nem tudjuk mi fog következni.
4/7 anonim válasza:
Van ami tényleg meg van írva, keresztül kell mennünk bizonyos dolgokon, de a többit a szabad akaratunkból mi döntünk.
5/7 anonim válasza:
Hiszek abban, hogy minden okkal történik. És abban is, hogy minden értünk van, még ha adott helyzetben másképp is érezzük sokszor. Nincs előre megírva a sorsunk, bár egyes elemei származhatnak "korábbi" ígéretekből, tettekből, eseményekből, kapcsolatokból. És igen, az életét mindenki maga irányítja, legalábbis így kéne lennie, csak sokan a hitüket odaadják másnak, ahelyett, hogy maguk élnének vele.
6/7 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a cselekedeteink befolyásolják a végkifejletet, de a dolgok okkal és céllal történnek! Végül mindenki megkapja azt, ami jár neki! :D
7/7 anonim válasza:
Az életed olyan szinten van megírva, hogy te választottad leszületésed előtt a családod, a külsőd, a leendő szerelmeid, a negatív/pozitív tulajdonságaidat stb. Egyeseknek az az életfeladatuk, hogy a saját akaratukat tudják érvényesíteni, a kiállásukat erősíteni, van akinek az, hogy másokat szolgáljanak, segítsenek stb. Ez előre meghatározza a sorsodat. Ha valakinek a szerelmi kapcsolataiban kell fejlődnie, mert nem tud a nőkkel bánni, nem tud szeretni annak az első x kapcsolata tönkre fog menni, kudarc lesz, mindaddig, míg rá nem jön a gyengeségeire és el nem kezdi azokat fejleszteni. Szabad akaratod van, ha akarod fejleszted magad, ha nem, nem és nem fogsz előrébb haladni az életben. Tőled függ, hogyan haladsz, hogyan fejlődsz, de a próbatételek mindig eléd kerülnek, nem kerülheted ki őket. Minden ember életében vannak olyan visszatérő helyzetek, melyeket nem tud megfelelően kezelni. Van akinek a nők, van akinek a pénz, van akit állandóan kirabolnak stb. Aztán jön, hogy "miért ilyen kegyetlen velem az élet?" - mert az élet meg akar tanítani valamire. Azt akarja, hogy erősebb légy, hogy fejlődj, ezért vagy itt, és az események mindaddig ismétlődnek, míg túl ne tudsz lépni rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!