E.Judit85 kérdése:
Szerintetek ez a két név hogy hangzik? Hornyák Alma, Hornyák Napsugár? Egyben már túlzás ugye?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 21:27
21/30 anonim válasza:
Ne vedd zokon, de rád kerestem Facebookon, és nem bírom magamban tartani,hogy gyönyörű szép gyermekeid vannak. :)
Emma szerintem is szép lenne.
Esetleg Zsófia,Gréta,Rebeka? Milyen típusú nevek tetszenek?
22/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsó kommentelőnek! Negyedszerre nehéz választani, alig vannak értelmes nevek. Középső lánykám Zsófia. Teljes nevük Hornyák Panna Viktória és Hornyák Zsófia Valéria. Talán így vállalható a Hornyák....😂 nem is értem más miért írja, h minden rosszul hangzik mellette. Fiam Hornyák Nándor. Még a Boglárkán is gondolkodunk. Emma és Boglárka a befutó eddig. Köszönöm mindenkinek a segítő kommenteket! Elvégre ezért tettem fel a kérdést! 😊
2017. szept. 11. 08:14
23/30 anonim válasza:
Hornyák Emma Boglárka már túl hosszú lenne? Mert szerintem ez így nagyon szépen hangzik.
A vezetéknévről pedig annyit,hogy ez nem egy választott dolog,ugyanakkor a Hornyáknál (ami szerintem egyáltalán nem vészes) vannak sokkal "gázabb" vezetéknevek.
pl: Bu zi, Ondó, Bugyi,Kankó,Szopó,Szopos,Viszket,Retkes,Behány,Kutyifa, Falábú,Nemoda,Bezzeg,Szatyor
24/30 Mansour válasza:
Rendben, szavazzuk meg az Emmát! És még a Boglárka is mehet hozzá.
25/30 A kérdező kommentje:
Csak egy nevet szeretnénk. Vagy Emma v Boglárka. 😊
2017. szept. 11. 13:07
26/30 A kérdező kommentje:
Most jobban elolvastam. Végülis tényleg szép így együtt is! Köszönöm szépen a segítséget! Akik értelmes válaszokat írtak sok puszi nektek! Már tényleg tele volt a fejem a nevekkel. 😊
2017. szept. 11. 13:09
27/30 anonim válasza:
Puszi! Jó egészséget a gyerekeknek,és nektek is,illetve könnyű szülést! :)
28/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó kivánságokat! További szép napot mindenkinek! 😊
2017. szept. 12. 08:09
29/30 anonim válasza:
Ha még nem késtem el: Emmat szerintem ne valasszatok.Nem túl tág ismeretségi körömben ( a felének gyereke sincs) 4 Emma nevű kislány van, akkk az elmúlt 4 évben születtek...
30/30 anonim válasza:
jó az Emma, nem lesz az annyira sűrű - én pl. egyet sem ismerek. A Boglárka szép,de a vez.névhez emiatt nem annyira jó hangzású : o-á o-á (még ha van is egy -a- utána)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!