E.Judit85 kérdése:
Szerintetek ez a két név hogy hangzik? Hornyák Alma, Hornyák Napsugár? Egyben már túlzás ugye?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 21:27
2/30 anonim válasza:
Még vedd hozzá a Hornyák Virágot is, és kész a csodás rét.
4/30 anonim válasza:
Legyen Hornyák Hortenzia. A viccet félretéve én biztosan nem nevezném el a gyerekem Napsugárnak, egyrészt hosszú és nincs hozzá normális kétszótagos becézés, másrészt gyereknek még elmegy, de egy felnőttnek ne legyen már ez a neve. Az Alma még felvállalható.
5/30 anonim válasza:
Hornyák Alma Napsugár - szerintem ez egész jó, nem vészes, sőt nekem tetszik!
Hornyák Napsugár Alma - ne...
Hornyák Napsugár - nem tetszik
Hornyák Alma - nekem ez tetszik a legjobban vagy a "Hornyák Alma Napsugár" :)
6/30 anonim válasza:
Saját gyerekemnek egyik keresztnevet sem adnám, de hogy a kérdésre is válaszoljak: a Hornyák Alma jól hangzik. A Napsugár egyáltalán nem tetszik, együtt pedig túl sok lenne szerintem.
7/30 anonim válasza:
Túlzás. Az Alma nem rossz. De ha már természeti jelenség, akkor inkább Hajnalka?
A Hornyák mellé az Abigél ugrott be rögtön, nem tudom miért :)
9/30 anonim válasza:
Szegény gyerek amúgy is meg lesz áldva a Hornyák névvel (már bocsánat, nem akarok bunkó lenni, de egyszerűen csúnya és kész), legalább a keresztneve ne legyen idétlen... Alma meg Napsugár? Akkor már Hornyák Kertiszék vagy Hornyák Strandtörölköző.
Miért nem lehet normális nevet adni a gyereknek? Büntetni akarjátok?
10/30 anonim válasza:
pedig sikerült tapírnak lenni - a vezetéknevet nem szokás cikizni, csak az általános isk. 3.o-ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!