E.Judit85 kérdése:
Szerintetek ez a két név hogy hangzik? Hornyák Alma, Hornyák Napsugár? Egyben már túlzás ugye?
Figyelt kérdés
2017. szept. 8. 21:27
11/30 anonim válasza:
A Napsugár nem jó, az Alma szerintem okés és igen, ez a vezetéknév azért elég szörnyű, de ez van.
12/30 A kérdező kommentje:
Sajnos a férjem Hornyák....elnézést a nevében is! Van már 3 csemeténk, Panna, Zsófia és Nándor. Igen normális vagyok! Nem mondtam, h mindenáron Almát és Napsugarat adnék, csak már tele van a fejem a nevekkel és nem találok egy értelmeset sem! Ezért kérdeztem h egy kivülálló hátha tud segíteni! De látom emberi jóság van bőven! Undorító, h felnőttként is a vezeték nevet gúnyoljuk! Most ez komoly? Én nem.vagyok normális az Alma név miatt az az aki a férjem nevén röhög?? Hát kész vagyok! Egyébként én meg Egri vagyok! Azt kérdeztem milyen ez a két név! Nem azt h a Hornyák mennyire vállalható....köszönöm a többieknek a válaszokat! Még gondolkodom tovább!
2017. szept. 9. 06:10
13/30 A kérdező kommentje:
Egyébként az Alma név nem gyümölcs! Germán-latin-angol eredetű. Jelentése: erőfeszítés a harcban, védelem.
2017. szept. 9. 06:46
14/30 anonim válasza:
Ne vedd magadra kérdező. Szerintem egyik vezetéknevetekkel sincs világi nagy probléma.
Írok pár nevet,hátha valamelyik megtetszik:
Hornyák Flóra,Fanni,Frida
Hornyák Ivett,Inez,Írisz
Hornyák Mia, Matild,Maja
Hornyák Dóra,Daniella,Diána,Dorina
Hornyák Eszter, Emma, El(i)za
Hornyák Réka,Renáta,Ramóna,Rebeka
Hornyák Viktória
Hornyák Szonja,Sára
Hornyák Anita,Aliz,Andrea,Anabell,Abigél
Hornyák Lea,Lilla,Lilien, Linda
Hornyák Gabriella
15/30 anonim válasza:
Az egyik osztalytársamat Hornyák Lucának hívják és nekem tetszik😊 de egyébként az Alma nekem tetszik
16/30 Mansour válasza:
Hiába a germán eredet, úgyis mindenkinek a gyümölcs jut eszébe róla. Igaz, hogy a Málna, Boróka és hasonlók mellett az Alma még egész normálisan hangzik. Az eddigi három gyerek neve egész jól illik a Hornyákhoz, szerintem továbbra is valami egyszerűnél kellene maradni, mint a Flóra, Luca, Dorka, ilyesmi.
17/30 A kérdező kommentje:
Ez az ország nincs berendezkedve az Almára úgy látom. Pedig van ilyen nevű ismerősöm. Azt hiszem jelenleg az Emma tetszik még. De egyébként ezt is lehet cikizni rendesen....
2017. szept. 9. 18:12
18/30 anonim válasza:
Jó az Emma is, komolyan. A többi gyerek mellé is.
20/30 A kérdező kommentje:
Akadjunk már le a Hornyák névről! Komolyan ilyen szellemi képességgel nevel gyereket vki? Aki nem tud értelmesen válaszolni miért ír felesleges hülyeséget? Szerinted mi a tökéletes vezetéknév? Ki tehet a vezeték nevéről? Felnőtt ember létedre hogy tudsz ilyet írni? Szégyelhetnéd magad Tökéleteske! Nem is értem miért pazarlom az időmet ilyenekre....pfújjj...nem.is ér ennyit az egész! Szánalmas vagy és nagyon sajnállak! Légyszi fikázz másokat! Egy kismamát nem.illik stresszelni! De nem.erőltetem, valószínű ehhez sincs agykapacitásod!
2017. szept. 10. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!