Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Chemtrail Ki hisz benne és miért?

Chemtrail Ki hisz benne és miért?

Figyelt kérdés

Aki kitalálta annak ilyen sok szabadideje volt?

Aki hisz benne miért hisz? Milyen bizonyítékai vannak?

Vagy csak szimplán ennyire nincs élete hogy ilyenekben higgyen?

Ha valós is a dolog akkor hogyan lehetnek titokban tartani?

Technikailag hogyan lehetne kivitelezni? Ha a kerozinba keverik az(állítólagos nehézfémeket) hogy hogy nem olvad el/ég el? Ha nem a hajtóműből szorják akkor miből?

2017. júl. 9. 16:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

"És én azt mondtam komolyan kell, hol?"

Ha nem veszed komolyan akkor miről beszélünk? Akkor inkább menjen mindenki sörözni, sokkal jobb ebben a melegben. :)

" Én azt mondtam ugyanez igaz visszafelé is ezért nem kellene hülyézni mert nincs mire. "

De ebben tévedsz, mert ez alapján bármi feltételezhető ami nem cáfolható és ebbe beleesnek a képzelt dolgok is. Pont emiatt nem vehető egy kategóriába az ismert vagy feltételezhető dolgokkal amikre bizonyíték vagy közvetett bizonyíték van. Amire nincs bizonyíték azt jó eséllyel valaki csak kitalálta, ugyanis ha létező dologról lenne szó akkor ő azt megtapasztalta és megmutathatná másoknak is. Ráadásul ha közvetett vagy közvetlen cáfolatok vannak ellene akkor teljesen felesleges róla beszélni, humbug.

"nem tetszik nem kell olvasni."

Nem az a lényeg hogy nem tetszik, az a lényeg hogy vicces és ezért lehet rajta röhögni. Az már csak hab a tortán hogy ezeket komolyan gondoljátok. :D

2017. júl. 21. 19:23
 32/41 anonim ***** válasza:
Úgy értem két egyenlő, komolyan vehető oldal. Itt csak az idióták mennek szembe a tudománnyal.
2017. júl. 21. 19:47
 33/41 anonim ***** válasza:

"Itt csak az idióták mennek szembe a tudománnyal."

Mivel?:D A chemtrail neked tudomány kategória? Sima kis konteó az csak ne röhögtesd magad. Halálosan komolyan veszitek magatokat, az önbizalom hiányotokat próbáljátok görcsösen itt pótolgatni mások lehülyézésével, ami a legszánbalmasabb dolog. Lehet, hogy a konteó jelen esetben egy hülyeség, de a két oldal közül a konteósok hozzászólásai tükröznek kultúráltságot és intelligenciát, a tiétek ostoba vagdalkozás és a már említett ájuldozás a magatok vélt szellemi és tudásbeli kvalitásaitól. Tisztelet a kivételnek, azt hiszem egy hozzászóló kivételével ez mindegyikőtökre áll.

2017. júl. 21. 20:11
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

"A chemtrail neked tudomány kategória? Sima kis konteó az csak ne röhögtesd magad."

Vicces ahogy lassan kihátrálsz a hülyeséged mögül és ránk mutogatsz. Az elején felháborodsz hogy nincs egyértelmű cáfolat, aztán kiderül hogy nem érted a relációt a valós dolgok bizonyíthatósága és a képzelt dolgok cáfolhatósága között és most úgy teszel mintha nem is gondoltad volna komolyan. :D

2017. júl. 21. 21:04
 35/41 anonim ***** válasza:

"Vicces ahogy lassan kihátrálsz a hülyeséged mögül és ránk mutogatsz."

Nagyon fájhatott amit írtam. Nagyon betaláltam? Mesélj.

2017. júl. 21. 21:12
 36/41 anonim ***** válasza:
70%

Létezik!!! Én permetezem a világot!!! A családom pedig egy föld alatti, részecskeszűrős levegőtisztítóval ellátott bunkerben éli az életét.

Komolyan ennyire marhák vagytok???? Ugyanazt a levegőt lélegzik be miért mérgeznék meg????? Vagy a háttérhatalom immunis rá???

Idióták....

2017. aug. 18. 22:28
 37/41 anonim ***** válasza:

"Komolyan ennyire marhák vagytok???? Ugyanazt a levegőt lélegzik be miért mérgeznék meg????? Vagy a háttérhatalom immunis rá???

Idióták...."

Csak annyi pici bökkenő lenne itt, hogy a chemtrail elmélet szerint nem is a belélegzett levegőt, hanem a termőföldek minőségét rontó anyagokat permeteznek. Mielőtt nekiállunk nagy bőszen idiótázni sosem árt előtte legalább alapjában megismerkedni a témával. Így nem csinálunk hülyét magunkból azok előtt akiknél agyilag fittebbnek hittük magunkat :D

2017. aug. 19. 14:29
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen lènyegtelen, hogy valódi-e ez az elmèlet. A lènyeg soha nem az az információ ami tömegesen kèpes terjedni mert mindenki befogadja. Azok az információk amiket szinte mindenki befogad, már alapból károsabbak mint az általad említett elmèlet.
2017. aug. 19. 21:31
 39/41 anonim ***** válasza:
Rontják a termőföldet. Aha. Okos vagy. :D
2017. aug. 19. 21:53
 40/41 anonim ***** válasza:

"Rontják a termőföldet."

Állítólag.

"Aha. Okos vagy. :D"

Ó, köszi. :D

2017. aug. 19. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!