Milyen, a világ népességének a csökkentésére irányuló összeesküvés-elméleteket ismertek?
Úgy érted, milyen baromságokat ismerünk?
A felsorolt két dolog komplett hülyeség.
Élelmiszeripar dolgai (sok kaja tele van szeméttel, pl. Na-glutamát, aszpartam, stb. Ezek közt vannak rákkeltő anyagok, idegmérgek is.)
Az élelmiszeripar szerintem kapcsolatban van a gyógyszeriparral is. Miután szétcsapták az egészségedet, szedj gyógyszert. 1 gyógyszernek többféle mellékhatása, majd a mellékhatásokra újabb gyógyszerek, stb. Ezek szintén tele vannak szeméttel.
Szerintem nem kell ide összeesküvés-elmélet.
Aki hallott már az ökológiai lábnyomról, az tudja, hogy jelenleg még fejlődés nélkül is több Föld bolygóra lenne szükség, ha ezt a fogyasztást fenn akarjuk tartai, miközben a fogyasztás mindenhol nő, legjobban az olyan igencsak népes országokban, mint Kína és India.
Ez nem tartható fenn hosszú távon.
Szóval az emberiség vagy közösen összefog és kitalál egy módszert, hogy szép lassan csökkenjen a népesség (ez szerintem nem valószínű) vagy spontán és drasztikusan fog csökkeni (éhínség, háború, környezeti katasztrófák, stb, stb...)
Szerintem sajnos ez utóbbi valószínűbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!