Összeesküvés a világ ellen: Szíria csak ürügy?
paranormal :D
ez aztán megbízható forrás
Nem álltok le igaz? Az Észak Koreai ügynél is beszart pár ember, de a többség legyintett.
Viszont itt mindenki megbolondult?
NEM LESZ SEMMI, AMI MINKET ÉRINTENE!
Európa közepén vagyunk. EURÓPA KÖZEPÉN! Egy hatalmas katonai szövetség, a NATO tagjai!
Nem fognak megtámadni minket, egyik ország sem! Nincs miért megtámadjanak minket!
A nyugatiasodott országok már nem háborúznak egymással. Csak a szegény, ázsiai, afrikai országok, államok.
Annyi gondunk van ezen a kis földön, ami IGAZI probléma! Mi a f***ért ezzel a Szíriával foglalkozunk, amikor az országunkon belül rengeteg az ÉHEZŐ GYEREK?!
Rengeteg földünk van, remek termőtalaj, Európában nekünk van a legnagyobb édesvízforrásunk. Mégis éheznek az emberek. Ezt kéne megoldani, először talpra kéne állni ,megoldani a gondokat, nem pedig értelmetlen, földrészekre távoli dolgokkal foglalkozni!
Meg kell oldanunk a saját problémáinkat! Ez is csak egy szánalmas kifogás, talán meghalni egy puskával jobb egy idegen országért, mintsem a sajátodat segítsd?! Válaszolj rá kérdező, válaszolj!
Édes istenem, és még csodálkozik a nép...
Honnan tudtok ti ilyeneket? Én nem is tudtam, hogy volt bármi is Szíriában. Nem nézek híradót :)
Ja, és nekem nem jön be a link.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!