Chemtrail Ki hisz benne és miért?
Aki kitalálta annak ilyen sok szabadideje volt?
Aki hisz benne miért hisz? Milyen bizonyítékai vannak?
Vagy csak szimplán ennyire nincs élete hogy ilyenekben higgyen?
Ha valós is a dolog akkor hogyan lehetnek titokban tartani?
Technikailag hogyan lehetne kivitelezni? Ha a kerozinba keverik az(állítólagos nehézfémeket) hogy hogy nem olvad el/ég el? Ha nem a hajtóműből szorják akkor miből?
"Mivel ilyet senki nem látott, senki nem is talált rá utaló nyomokat, ezért joggal feltételezhető hogy hülyeség."
Csakhogy itt "cáfolatról" beszéltek, ami messze nem egyenlő azzal, hogy "feltételezhető, hogy nem igaz"! Mert még mindig ott a lehetősége az ellenkezőjének, míg a cáfolat kizárná. Az pedig semmi különbséget nem adna hozzá a hasonlatom lényegéhez ha úgy szólt volna, hogy tegnap este NEM ettél pizzát, de mivel nem tudod nekem bebizonyítani.... A hasonlatom tökéletes, az értelmezési gondjaitok nyilvánvalóak, sajnálom. A bizonyítani nem tudás soha nem volt és nem is lesz cáfolatként értékelhető, jól néznénk ki ha ennyiből állna cáfolni:D
"Csakhogy itt "cáfolatról" beszéltek, ami messze nem egyenlő azzal, hogy "feltételezhető, hogy nem igaz"!"
Azért beszélnek cáfolatról, mert abszurd az állítás. Világszinten adott egy hatalmas infrastruktúra és arra épülő közlekedés amivel milliók utaznak, százezrek működtetik, lehetetlen hogy titkolható legyen egy ilyen összeesküvés. Az időnként _állítólag_ megjelenő magányos tanúk meg a röhej kategória, ezrével lennének ilyenek akik felállnának és bejelentenék hogy bocs, de rájöttünk hogy mérgezzük a világot beleértve a saját családunkat is.
Ez a hülyeség azért él mert abból táplálkozik hogy az ember képes elhinni sok mindent olyan dologgal kapcsolatban amire nincs rálátása. Tudatlanságból fakadó hiszékenység. Hogy ismerős környezetbe helyezzük át a problémát, Te mennyire tartanál valószínűleg egy ilyen összeesküvést autók esetén? A csúnya benzinkutak halálos mérget kevernek a benzinbe és az összes benzinkutas és autószerelő benne van a buliban! Röhejesen hangzik, pedig kb. ugyanannyira valószínű.
"Mert még mindig ott a lehetősége az ellenkezőjének, míg a cáfolat kizárná."
Hibás érvelés. Valaminek a nem cáfolhatósága nem jelenti azt hogy létezését komolyan kell venni. Bizonyítsd be Kína, az elemlámpa vagy a Csumcsumnyak nemlétét. Egyikét se tudod, de ettől a Csumcsumnyak nem lesz olyan létező dolog mint Kína vagy az elemlámpa.
"hogy tegnap este NEM ettél pizzát, de mivel nem tudod nekem bebizonyítani"
Én nem ezt írtam, de a fentiekkel azt hiszem ezt is letudtuk.
A fősodratú médiáktól várják a választ, ahonnan jobb esetben is csak féligazságokat, csúsztatásokat és általánosításokat kaphatnak ezen kérdéssel kapcsolatban.
Mivel a permetezés látványos és tagadhatatlan, ezért az egész hazugsággépezet arra épül fel, hogy az egyéb, erre utaló bizonyítékokat nevetségessé, vagy hiteltelenné tegye. Na, pontosan így nyomható le az emberek torkán ez az egész. Mindenáron el akarják hinni azt, hogy biztonságban élhetnek, a hazugsággépezet jól működő és pénzzel erősen támogatott isfrastruktúrája pedig annyi, erre vonatkozó bizonyítékot gyárt nekik, amikből azután kedvükre válogathatnak.
Egy, a chmetrail jelenség létezését bizonyítani kívánó oldallal szemben tízet hoznak létre, megfizetnek néhány függetlennek mondott szakértőt, akik azután már az első mondatukkal "cáfolják" a chemtrail létezésének még a lehetőségét is.
Érdekes módon, sohasem szorgalmazzák egy olyan, független vizsgálóbizottság létrehozásának a gondolatát, amely azután elfogulatlanul, tudományos alapossággal és minden kétséget kizáró módon vizsgálódhatna és hozhatna ítéletet.
Jah, a chemtraillel foglalkozó oldalakon felbukkanó bérkommentelőkről még nem szóltam.
Olyan, rendszeresen visszatérő arcok ezek, akiknek az egész napjuk abból áll csupán, hogy az előre bemagolt szövegüket szétszórják ezeken az oldalakon. Ismertetőjelük az, hogy arrogánsak cinikusak.
Ha az emberek felvállalnák annak a felelősségét, hogy a józan eszükre és az előítéletektől mentes megfigyelőképességükre hagyatkozzanak, akkor nem lenne kérdéses számukra az, hogy a chemtrail, sajnos egy létező jelenség.
Egyébként, magára a permetezésre vonatkozó, korábban leírt megfigyeléseimmel még senki nem szállt vitába... :)
Sajnos az emberek döntő többségének fontosabb a hamis biztonságérzet illúziója, mint az, hogy elkezdjenek önállóan gondolkodni.
A fősodratú médiáktól várják a választ, ahonnan jobb esetben is csak féligazságokat, csúsztatásokat és általánosításokat kaphatnak ezen kérdéssel kapcsolatban.
Mivel a permetezés látványos és tagadhatatlan, ezért az egész hazugsággépezet arra épül fel, hogy az egyéb, erre utaló bizonyítékokat nevetségessé, vagy hiteltelenné tegye. Na, pontosan így nyomható le az emberek torkán ez az egész. Mindenáron el akarják hinni azt, hogy biztonságban élhetnek, a hazugsággépezet jól működő és pénzzel erősen támogatott isfrastruktúrája pedig annyi, erre vonatkozó bizonyítékot gyárt nekik, amikből azután kedvükre válogathatnak.
Egy, a chmetrail jelenség létezését bizonyítani kívánó oldallal szemben tízet hoznak létre, megfizetnek néhány függetlennek mondott szakértőt, akik azután már az első mondatukkal "cáfolják" a chemtrail létezésének még a lehetőségét is.
Érdekes módon, sohasem szorgalmazzák egy olyan, független vizsgálóbizottság létrehozásának a gondolatát, amely azután elfogulatlanul, tudományos alapossággal és minden kétséget kizáró módon vizsgálódhatna és hozhatna ítéletet.
Jah, a chemtraillel foglalkozó oldalakon felbukkanó bérkommentelőkről még nem szóltam.
Olyan, rendszeresen visszatérő arcok ezek, akiknek az egész napjuk abból áll csupán, hogy az előre bemagolt szövegüket szétszórják ezeken az oldalakon. Ismertetőjelük az, hogy arrogánsak cinikusak.
Ha az emberek felvállalnák annak a felelősségét, hogy a józan eszükre és az előítéletektől mentes megfigyelőképességükre hagyatkozzanak, akkor nem lenne kérdéses számukra az, hogy a chemtrail, sajnos egy létező jelenség.
Egyébként, magára a permetezésre vonatkozó, korábban leírt megfigyeléseimmel még senki nem szállt vitába... :)
"Mivel a permetezés látványos és tagadhatatlan"
Csak az összeesküvés elméletesek szerint. De ők nem számítanak, mivel eleve elutasítják a cáfolatokat. :D
"chmetrail jelenség létezését bizonyítani kívánó oldallal szemben tízet hoznak létre, megfizetnek néhány függetlennek mondott szakértőt"
Ez egy összeesküvés elméletes vakság, a tipikus van sapka, nincs sapka. Ha nem cáfolják akkor létezik, ha cáfolják akkor meg pláne létezik és természetesen mindenki le van fizetve.
"bérkommentelőkről még nem szóltam...arrogánsak cinikusak"
Mivel vak vagy a saját hülyeségedre ezért jogos hogy azt hiszed hogy bérkommentelők, ez a paranoid vélemény amúgy is jellemző az összeesküvés elméletesekre. De el kell hogy keserítselek, jóval prózaibb okok vannak a háttérben, a "bérkommentelők" legtöbbje eredetileg segítőkész fazon aki a tömény hülyeség láttán vagy távozik vagy marad és kommentjeiben megveti és kiröhögi a fajtádat.
"a józan eszükre és az előítéletektől mentes megfigyelőképességükre hagyatkozzanak"
Mindig vicces mikor olyan szavakat használtok, aminek híján vagytok. De ez is az összeesküvés hit része, mindenki hülye és korrupt csak ti vagytok helikopterek.
"Egyébként, magára a permetezésre vonatkozó, korábban leírt megfigyeléseimmel még senki nem szállt vitába"
Minek, egyik fületeken be a másikon ki. Ez olyan mint a vallás, megingathatatlan, nektek ez a "biztos pont" az életetekben.
"Érdekes módon, sohasem szorgalmazzák egy olyan, független vizsgálóbizottság létrehozásának a gondolatát, amely azután elfogulatlanul, tudományos alapossággal és minden kétséget kizáró módon vizsgálódhatna és hozhatna ítéletet."
Miért az értelmes emberek feladata legyen ez? Ti hisztek agyatlan baromságokban, állítsatok fel ti szakembereket és vizsgálódjatok. Végezzetek tudományos igényességű kutatást, írjatok belőle cikket, jelentessétek meg szaklapban. Tudom, ilyenkor jön a nyafi hogy a gonosz fősodratú tudomány elnyom titeket.
De amíg ott tart a színvonal, hogy megtaláljátok az esővízben a föld harmadik leggyakoribb elemét (alumínium), és erre rácsodálkoztok, addig ne várjátok már hogy komolyan vegyünk titeket.
"Valaminek a nem cáfolhatósága nem jelenti azt hogy létezését komolyan kell venni."
És én azt mondtam komolyan kell, hol? Én azt mondtam ugyanez igaz visszafelé is ezért nem kellene hülyézni mert nincs mire. Az egyik oldal nem bizonyíthatósága nem bizonyíték az ellenkező oldal számára akárhogy vergődtök. Egyszerűen hadd beszélgessen aki akar a chemtrailezésről anélkül, hogy ti undorító degradálással okádnátok tele a topikot, ha nem tetszik nem kell olvasni.
"De itt nincs két oldal."
De itt van két oldal. Tanulj meg számolni is akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!