Mit gondoltok, mi van a halál után?
Figyelt kérdés
Ti miben hisztek? Esetleg volt valami ezzel kapcsolatos élményetek, ami megerősítette a hiteteket valamiben?2010. máj. 19. 10:27
31/36 anonim válasza:
"Azt szomorú elképzelni hogy meghalsz és utána nincs semmi."
Pedig így van. Csak nem mindenki képes elfogadni.
32/36 anonim válasza:
Te ebben,miért vagy ilyen biztos utolsó?? Nyilván Te csak a kézzel fogható és látható dolgokban hiszel...
33/36 A kérdező kommentje:
Szerintem valami tuti van... De majd egyszer úgyis megtudjuk. Nekem könnyebb ezt hinni. :)
2010. máj. 22. 12:09
35/36 anonim válasza:
Szerintem szellemként folytatjuk tovább az életet ... bárhol.. ahol csak akarjuk :D és a többi halott ember is látjuk, szellemként, meg egyéb elképzeléseim, de nem vagyok kíváncsi mások oltogatásaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!