Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről (halál)?

Mit gondoltok erről (halál)?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogy aki nagyon földhöz ragadt,semmiben nem hisz,vagy nem tapasztalt,az sokkal jobban fél a haláltól,és talán el sem tudja fogadni,hogy egyszer mind meghalunk,mások halálát pedig nehezen tudja feldolgozni.

Pedig az élet is egy olyan hihetetlen dolog,mint bármi,csak érezzük,hogy élünk.Szerintetek?

2010. máj. 31. 12:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ezért találják ki a földön túli dolgokat, a vallásokat, hogy az ember ne féljenek a haláltól. Megnyugtatják vele magukat, hogy van mennyország és ott majd boldogok lesznek.
2010. máj. 31. 12:37
 2/23 anonim ***** válasza:
első jól mondja
2010. máj. 31. 12:47
 3/23 A kérdező kommentje:
akkor csak én érzem,hogy lesz valami jobb?mert engem nem befolyásolt se vallás,se semmi..akkor ezt magamnak találtam ki?
2010. máj. 31. 12:57
 4/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem csak te, mindenki azt reméli.
2010. máj. 31. 13:02
 5/23 A kérdező kommentje:

de én biztos vagyok benne,mintha velem született volna,pedig nem vagyok másabb,mint pl te..

és miért nem sírok temetéseken?Nem tudok sírni,pedig nagyon érzékeny vagyok,de olyankor nem sírok,csak a rokonok fájdalma rendít meg,hogy nem láthatják egymást életük végéig..

2010. máj. 31. 13:09
 6/23 anonim ***** válasza:
Én sírok a temetéseken, de csak önzőségből... sosem a halott miatti aggodalomból, hogy mi van vele. A halál után muszáj lennie valaminek, a Világ túl összehangoltan működik ahhoz, hogy véletlen legyen minden, és értelmetlenül legyünk itt. Én kíváncsi vagyok rá, bár ha közelebb leszek hozzá, nem tudom, hogy fogom gondolni.
2010. máj. 31. 13:21
 7/23 anonim ***** válasza:
Visszakérdezek a kérdezőnek: Vesztettél már el valakit, aki tényleg nagyon közel állt hozzád? Szüleid, nagyszüleid,...
2010. máj. 31. 13:29
 8/23 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem igazat mondasz (kérdező). Én realista ember vagyok, csak azt hiszem, amit látok, nem hiszek a menyországban/pokolban, mert nem létezik. A testünk az pusztán sejtek összessége, ami lebomlik és kész. A lelkünk pedig a tudatunk. Ennyi. És rohadtul félek a haláltól...
2010. máj. 31. 13:33
 9/23 A kérdező kommentje:
igen,nagymamámat,akit úgy szerettem,mint anyámat!De hagyott nekem jeleket,álmomban is,hogy minden oké..sok dologra figyelmeztet is!csak ugye ezt sokan nem hiszik el..aki tapasztalja,az meg megnyugszik tőle..persze mikor a halálhírét megtudtam,akkor én is sírtam,alig fogtam fel,aztán mire a temetés jött,már megvolt az álom is,és jónéhány tulajdonságát rámhagyta..soha nem tanultam főzni,most meg mindent úgy főzök,mint ő.Teljesen olyan az íze!Ráhagyta a házassági gyűrűjét is!Halála után még kaptam tőle ezt meg azt!Az milyen,hogy nagyapám szól,hogy itt van egy kis neszeszer,meg karkötő,és miegymás,hogy ezt nagyanyád neked szánta!Hát tök jó érzés volt!Kis ideig,mikor átjártam utána látogatóba nagyapámhoz,szinte éreztem,hogy ott van! Én szívből örülök az ilyesmiknek,nem sírok,boldoggátesz vele álmodni,segítséget kérni főzés közben,stb!
2010. máj. 31. 13:51
 10/23 A kérdező kommentje:
jajj,annyi minden van,utolsó!Ne félj tőle,igaz semmi menyország,semmi pokol,de valami tuti van!Én nem akarom,hogy bárki féljen!az élettől is lehet félni!arra nem emlékszünk,de mikor még készültünk megszületni,az talán még rosszabb volt mint a halál!ÉS egyszer már azon is túlvoltunk,ezt is átvészeljük.. :)
2010. máj. 31. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!