Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről (halál)?

Mit gondoltok erről (halál)?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,hogy aki nagyon földhöz ragadt,semmiben nem hisz,vagy nem tapasztalt,az sokkal jobban fél a haláltól,és talán el sem tudja fogadni,hogy egyszer mind meghalunk,mások halálát pedig nehezen tudja feldolgozni.

Pedig az élet is egy olyan hihetetlen dolog,mint bármi,csak érezzük,hogy élünk.Szerintetek?

2010. máj. 31. 12:33
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
én nem pontozlak le,tudod miért?Mert attól,hogy mást érzel igaznak és logikusnak,lehet,hogy egy kedves szeretnivaló ember vagy!Soha nem lehet elítélni valakit a nézetei miatt,mégha az ütközik is a miénkkel!Ti se tegyétek,csak akkor pontozok le valakit,ha olyan hangnemet vesz fel,ami nem csak engem sért!És az igazat akkor tudjátok meg,mikor annak eljön az ideje!Bár én valahogy érzem,és ezt semmivel nem fogom tudnio bebizonyítani..se ezoterikusan,se vallásosan nem neveltek,nem befolyásoltak,mégis kezdetektől tudtam,éreztem,és a szüleim 5 évesen meg kinevettek érte..mindegy,köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 1. 10:04
 22/23 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Valaki humoroskodott egyet:

"A halál utáni életre kb. annyi bizonyíték van, mint arra, hogy a Marson egy hegedülő elefánt szonátákat játszik."

Hát nem egészen. Marsi elefántokról még senki nem beszélt idáig, de a halált követő (legalábbis) tudati, szellemi túlélésről minden történelmi kor, minden kultúrája hallott és vallott. Sok-sok milliónyi embert találhatunk ma is, akik annyira meg vannak erről győződve, hogy már nem is vitatkoznak. Én sem.

See U later...

2010. jún. 1. 13:59
 23/23 anonim ***** válasza:

"Marsi elefántokról még senki nem beszélt idáig"

Tényleg nem? Pont az előbb tettük mindketten.

Ajjaj, logikából egyes...

Ja, még valami: ha millió légy döngicsél egyetlen darab sz.r mellett, attól az értékes lesz?

2010. jún. 5. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!