Mit gondoltok a halál utáni "életről"?
Moody, Raymond A.: Élet az élet után (Ecclesia, Budapest, 1996)
Ha van rá lehetöséged, olvasd el ezt a könyvet. Engem meggyözött.
van élet a halál után..az ember (és a legtöbb élőlény) nem csak egy ösztönöktől vezérelt hústömeg, van benne valami plusz, amit sokan léleknek hívnak.ilyenkor szoktak felbukkanni a biológusok, akik megpróbálják bebizonyítani, hogy ha meghalunk, akkor lebomlunk és vége van mindennek..lehet, hogy nekik van igazuk, ezt még nyilván nem dönthetjük el, de én ebben nem hiszek.ha csak a fajfenntartás lenne a szerepünk, ahhoz nem kellene ilyen bonyolultnak lennünk.
születésünk előtt sem gondoltuk volna, hogy valaha élni fogunk, mégis itt vagyunk..azt sem tudják megmagyarázni, hogy az embriónak/magzatnak mikortól lesz lelke, mikortól lesznek érzelmei..mert nem érzelmek nélkül jön a világra.
Én sokkal inkább azt vallom,h van élet a halál ELŐTT.Aki meghalt,azt el kell engednünk.Neki ennyi volt a dolga,és megtette,amit a sors rábízott.
Én azt vallom,h kétféle halott van.Az első,aki halála után elszakad a földtől,és újraszületik.A másik,aki kísérti az ittmaradtakat,mert valami nincs rendben vele.Szellemmel találkozni nem olyan vidám,mint hinnéd...Bízz benne,h nem kell ittmaradnia,és elhagyott lélekként bolyongani a földön,netán kísértenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!