Mit gondoltok a halál utáni "életről"?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagyon vallásos, de azért hiszek Istenben! 3 napja halt meg nagyapám és nagyon- nagyon szerettem, ezért elég nehéz elengednem! Szeretném azt hinni, hogy fentről lát engem és hallja amit mondok neki! És remélem, hogy egyszer még találkozunk! Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog nekem mindenben!2009. máj. 22. 17:52
11/13 anonim válasza:
Kedves levélolvasok.Megszeretném kérdezni hogy létezik e halál utáni szellem?lét? Ezt azért kérdezem és FONTOS LENNE A VÁLASZ, mert egy hónapja eltávozott hirtelen anyosom tölünk.Semmi betegségre utaló jel, és jelzés nem volt, egészséges volt.Minap az ajtomon felragasztva találtunk reggelre 3 db. mikuláscsokit , és senki ismerösünk, rokon, vagy bárki itt a házban nem "viccelt" meg ilyennel-még a "Mikulás" sem járt itt, és csak nekem és a mellettem lévö szomszéd kapott senki más.nagyon szerette az unokáit, rajongot értük, és sajno nagyon keveset lehetett velük.Ezért kérdezem azt, hogy létezik e az hogy a szellemvilága visszatért?Kérem ne nézzenek hülyének, de sajos eddig nem hittem ilyenekben, de msotmár kezdek ebben is hinni.Kérem aki tud válaszolja meg fontos lenne!Köszönettel-egy olvasojuk.
12/13 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy halál után az ember "szelleme" tovább él, de valahogy úgy képzelem el, hogy esetleg távolról néz/lát minket. Nem gondolom, hogy csokit ragasztanának az ajtóra, szerintem ott már ők ilyesmivel nem foglalkoznak. Nagyobb esélyét látom annak, hogy egy kedves (élő) ismerős/rokon/barát volt az ajándékozó.
13/13 anonim válasza:
,,Az anyag nem vész el, csupán átalakul." - azt hiszem, Einstein mondta az előbbi idézetet (elnézést, ha tévedtem). És mennyire igaz! Átalakul egy teljesen más valamivé: energiává. Miért ne lehetne az élettel ugyanez? Nagyon sok tudós van, aki a munkája közben ébredt rá, hogy igenis van élet a halál után. Szerintem olyan, hogy halál, nem létezik, csak átalakulás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!