Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ilyen szűklátókörűek az...

Miért ilyen szűklátókörűek az emberek?

Figyelt kérdés
Az emberek többsége, az ufókra, vagy arra, hogy más bolygón van élet hallani se akar. Vagy, hogyha 100 százalékosan bebizonyítanák, hogy az egyik bolygón életet találtak, és valahogy kommunikálnánk is velük, biztos rávágnák, hogy nem igaz még akkor is. DE azt, hogy Isten a semmiből megteremtett minket, és minden lépésünket figyeli minden percbe, meg hogy a pokolra kerülsz, ha nem fogadod meg a 10 kitalált parancsát, ezt feltétel nélkül elhiszik és elitélnek, ha te nem hiszed el.

2017. febr. 23. 18:17
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

20: Erre értettem az elhülyülést:

"képtelen arra, hogy elképzeljék"

"inkább azt hiszik a bolygó csak 6000 éves, mert már 60 000 évbe is nehezen gondolnak bele. Egyszerűen túl nagy szám, felfoghatatlanul hosszú idő nekik. És akkor a millió és milliárd évekről nem is volt szó. "

Hogy van az, hogy 6 évesen még tudják, mennyi 1 millió meg 1 milliárd, de később már nem? Akkor 6 éves korukhoz képest elhülyültek.

MITŐL?

Az idővel az ember okosodni szokott.

2017. febr. 24. 22:27
 22/37 anonim ***** válasza:
Én inkább ezt úgy értettem, hogy nehezen tudja elképzelni, felfogni, hogy az mennyi idő. :) Pontosítva, hogy a Föld már régebb óta itt van, mint mi emberek, hogy előttünk millió évekkel is ugyanígy zajlott az élet és ha már nem leszünk, akkor is minden gyász nélkül folytatódik is. Ilyesmi... :D
2017. febr. 24. 23:01
 23/37 anonim ***** válasza:

*Egyébként nem tudom, hogy mitől. Én csak bizonyos emberek miatt levontam ezt a következtetést. Bár lehet teljesen rossz nyomon járok.

Ha valakinek van más ötelete vagy cáfolná, az nem zavar. :)

2017. febr. 24. 23:04
 24/37 How Arrow ***** válasza:

Kérdező

"Miért ilyen szűklátókörűek az emberek?"

Miért nevezed azokat az embereket szűklátókörüeknek akik nem hajlandók elfogadni a hülyeségeket és marhaságokat?

2017. febr. 25. 12:51
 25/37 anonim ***** válasza:
24. Ne haragudj, de egy kreacionista szájából ez eléggé nevetségesen hangzik. Remélem megérted, elnézést.
2017. febr. 25. 13:14
 26/37 anonim ***** válasza:

"A pörköltön, hamburgeren, kólán, lángoson, szexen és ilyesmiken nevelkedett társadalomnak nem is lesz más nézetük, gondolkodásuk. Még 1-2 generációnak szerintem ki kell pörögni az életből, hogy az emberek elkezdjenek kicsit tovább gondolkodni és látni annál, ami éppen a két szemgolyójuk előtt van."

Amúgy igen ! Respect.

2017. febr. 25. 13:35
 27/37 How Arrow ***** válasza:

Igen nevetségesen hangzik

De az még nevetségesebb mikor mesék hangzanak el felnőtteknek,

2017. febr. 25. 13:46
 28/37 How Arrow ***** válasza:

Tudod engem nem olyan könyü megvezetni

Megéltem egy pár évet és gyüjtöttem egy kis élettapasztalatot, mivel kamionsoförként van egy jó pár kilométerem közzel a kétmillióhoz fele éjszakai de eggyetlen egy földönkivüli mesét nem láttam, ugy hogy negyven ország területén megfordultam.

Szeretem a tudományt de amikor hazug csúsztatások vannak beleépítve az már zavar, mivel a kitalált mesék és pihent kigondolások és téveszmék távol állnak tőllem.

Áttanulmányoztam a különböző vallások hit alapelveit tudom mindeggyiknek az állitásait

Felmérve az ufóhivők és a gyikemberek(evolucionisták szerint majomemberekés külömböző vallások tételeit világos lett hogy az ufóhivők és csatlósaik is egy vallásforma vallásalternatíva amely hit és más vallás alapjain helyezkedik.

Azért sok nevetséges dolog van a nap alatt.

2017. febr. 25. 14:04
 29/37 anonim ***** válasza:

28: Pont ez a problematikus pont, amit magadról írsz. Hogy nem tudják sokan elképzelni, hogy más dolgok is vannak, mint amiket saját maguk már tapasztaltak.

Pl. azt el tudod képzelni, hogy ha te soha nem tudnál megölni egy embert, attól még vannak olyan emberek is, akik élvezettel ölnek másokat?

Vagy hogy ha neked férfiként nem vonzó egy férfi, attól még vannak olyan férfiak,akiknek igen?

Vagy ha te szereted a tejet és meg is tudod emészteni, attól még vannak laktózérzékenyek?

Vagy ha te nem tudsz lélegezni a víz alatt, attól még más élőlények igen?

2017. febr. 25. 21:32
 30/37 How Arrow ***** válasza:

A pédáid amit emlitettél akkor is tapasztalhatóak ha nem vagyunk részesei valamelyik álláspontnak.

Én itt az egyéni vagy tömeges illuziókat hoznám fel példának

Az illuziókat lerva matematikailag olyan mint 1 meg 1 az három.

Sokan elcsodálkoznak és már az elhivés és elismerés és megmagyarázhatatlan határán állnak mikor egy csodás trükköt varázslat csodájává minősül, de valójában egy illuzió ami nem a valóságot alapozza.

Félre értés ne essen nem a földön kivüli létformát cáfolnám hanem a sok maszlagot amit ebbe a köntösben öltöztetnek.

2017. febr. 25. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!