Miért ilyen szűklátókörűek az emberek? (anime)
Sz*rd le magasról! Én már régen megtanultam, hogy a szűk látókörű emberek véleményére nem kell adni. Legyenek a saját világukban aztán gondoljanak amit akarnak.
Bár és sem vagyok nagy animerajongó, eddig a Dragonballt néztem meg csak animéban, és a Death note-ot filmben. És tényleg a Pokoli lányt. Az viszont nagyon tetszett és valóban inkább felnőtteknek való.
Ha az osztálytársad nem vevő erre a témára, akkor ne beszélj vele erről. Beszélgess olyannal aki fogékonyabb, vagy maga is animerajongó.
A kérdésedben ott van a válasz, mert szűklátókörűek.
Beskatulyázták, hogy ami rajzolva van az kisgyerekeknek szól és nem akarják befogadni, hogy az animék között minden korosztálynak való megtalálható.
Hát kicsit engem is zavar, nekem is az osztálytársaim mindent lesz*roznak ami anime vagy japán. Szerencsére valaki már nem szarozza, megszokta, hogy ilyeneket nézek és beszélek róluk. :)
DE valóban mindenki elkönyveli magának, hogy kicsiknek szóól, mert nem éppen film, nem valóságos meg ehhez hasonló.Én se akarom hogy mindenki fikázza az animét, pl én leszólóm a mexikói és hasonló túljátszott drámákat, de megtartom magamnak.
Szóval az egyetlen megoldás ha valóban sz*rsz az egészre :) nálam bejött
(mondjuk most bebizonyítottam angolórán, hogy az anime egy speciális fűfaj(műfaj) xD de ezt is csak azért mert tegnap csinálták a fogam, és még mindig nehéz így beszélni)
köszi megpróbálom őket lesz*rni csak hát mégis idegestítő...
utolsó: fűfaj xD
lol
a hentaira tényleg nem mondhatják hogy dedós :D
Most találtam 9gag-en :D
előző: ez felnőtt gondolkodásra vall
nekem túl unalmas az "amerikai álmot" bámulni, én szeretem az "aberrált" japán kultúrát XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!