Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért ilyen szűklátókörűek az...

Miért ilyen szűklátókörűek az emberek? (anime)

Figyelt kérdés
Sokan vannak akik szerint az anime dedós meg hogy kicsiknek való stb. oké, a pokémon tényleg inkább mese, de mondjuk a death note nem gyerekeknek készült. Meg van egy osztálytársam aki kapásból minden animét és mangát lededósozik...miért van ez a csőlátás? Nem mondom hogy mindenki legyen animefan, de azért nem kéne leköpködni olyan sorozatokat amiket nem is ismernek...
2012. ápr. 16. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Sz*rd le magasról! Én már régen megtanultam, hogy a szűk látókörű emberek véleményére nem kell adni. Legyenek a saját világukban aztán gondoljanak amit akarnak.

Bár és sem vagyok nagy animerajongó, eddig a Dragonballt néztem meg csak animéban, és a Death note-ot filmben. És tényleg a Pokoli lányt. Az viszont nagyon tetszett és valóban inkább felnőtteknek való.

Ha az osztálytársad nem vevő erre a témára, akkor ne beszélj vele erről. Beszélgess olyannal aki fogékonyabb, vagy maga is animerajongó.

2012. ápr. 17. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedben ott van a válasz, mert szűklátókörűek.

Beskatulyázták, hogy ami rajzolva van az kisgyerekeknek szól és nem akarják befogadni, hogy az animék között minden korosztálynak való megtalálható.

2012. ápr. 17. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát kicsit engem is zavar, nekem is az osztálytársaim mindent lesz*roznak ami anime vagy japán. Szerencsére valaki már nem szarozza, megszokta, hogy ilyeneket nézek és beszélek róluk. :)

DE valóban mindenki elkönyveli magának, hogy kicsiknek szóól, mert nem éppen film, nem valóságos meg ehhez hasonló.Én se akarom hogy mindenki fikázza az animét, pl én leszólóm a mexikói és hasonló túljátszott drámákat, de megtartom magamnak.

Szóval az egyetlen megoldás ha valóban sz*rsz az egészre :) nálam bejött

(mondjuk most bebizonyítottam angolórán, hogy az anime egy speciális fűfaj(műfaj) xD de ezt is csak azért mert tegnap csinálták a fogam, és még mindig nehéz így beszélni)

2012. ápr. 17. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:

köszi megpróbálom őket lesz*rni csak hát mégis idegestítő...

utolsó: fűfaj xD

2012. ápr. 18. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Le kell ültetni őket, és megnézetni velük az Elfen liedet, Deadman Wonderlandet és hasonló meséket.
2012. ápr. 18. 23:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Mutasd meg ezt:

[link]

Erre nem mondják hogy dedós XD

2012. ápr. 19. 17:00
 7/10 A kérdező kommentje:

lol

a hentaira tényleg nem mondhatják hogy dedós :D

2012. ápr. 19. 19:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Most találtam 9gag-en :D

[link]

2012. ápr. 19. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem dedósozom le azt, aki animét néz, szimplán csak a lényegét nem értem. Alapból elég abberált szerintem a Japán kultúra és az emberek is, de hát van aki ezt szereti. Én megmaradok a jó kis amerikai sorozatoknál. :)
2012. ápr. 20. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:

előző: ez felnőtt gondolkodásra vall

nekem túl unalmas az "amerikai álmot" bámulni, én szeretem az "aberrált" japán kultúrát XD

2012. máj. 11. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!