Unalmas vagyok, mit tehetnék ez ellen?
Nem volt még barátnőm sosem , mostanában már nem is szoktam próbálkozni , félek ha egyszer összejönnék egy csajjal akkor az se tartana sokáig , mert megunna.
Az iwiw-en van ez a kvízsorozatos izé , abból kitöltöttem azt , hogy te melyik sorozatba lennél jó, és az jött ki hogy én még a szomszédokba sem lennék jó :D , mert túl unalmas vagyok... ezt ez előtt is tudtam.
Változtatni szeretnék ezen , de nem tudom hogy.
Én is azt tudnám mondani, hogy próbáld meg lekötni magad, felkelteni a saját érdeklődésedet valamilyen téma/témák iránt.Menj el görkorizni/bicajozni/futni, válassz valami más sportot ami érdekel és érdekes (tenisz, golf, bowling, sakk), vagy találj valamilyen hobbit, ami leköt és esetleg találkozol hasonló gondolkodású emberekkel. (rajzolás, sütés-főzés, hangszertanulás, nyelvtanulás, barkácsolás stb.)
Ne beszéld be magadnak, hogy unalmas vagy, mert akkor azzá is válsz. Én sem tudok vad idegenekkel (vagy olyanokkal, akiket nem rég, vagy nem túl jól ismerek) akár miről elbeszélgetni, de ettől még úgy gondolom, hogy lehetnek olyan dolgok, amelyekben más vagyok, különlegesebb vagyok, mint a többi ember.
Minden emberben kell, hogy legyen valami érdekes, különleges.
Egy kis önbizalom!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!