Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tehetnék az álmaimmal? HELP

Mit tehetnék az álmaimmal? HELP

Figyelt kérdés
Nem egyszer úgy álmodok mintha ébren lennék ergo: felkelek az ágyamból kimegyek pl mosdóba és hirtelen felébredek,kiderül hogy csak álmodtam. Sokszor előfordul hogy uyganez megtörténik és tudom hogy csak álmodom de nem tudok felkelni! nagyon rosz hogy semmi nem történik közben,illetve csak ugyanaz mintha éppen most keltem volna fel,csak mégis valami árulkodik hogy álmodom (rosszul látok,félelem van bennem stb) hogyan zökkenthetem magamat ki az ilyen álmokból? ha valami nem érthető kérdezz :D
2011. júl. 24. 02:00
 1/7 A kérdező kommentje:
még annyit hogy ilyenkor furcsa vibráló és zizegő érzés van bennem...
2011. júl. 24. 02:03
 2/7 anonim válasza:
ezt úgy hívják, hogy éber álom, asszem vki írt is róla egy könyvetde este van ninc kedvem megkeresni
2011. júl. 24. 02:36
 3/7 anonim válasza:

Erre csak te tudod a választ hiszem ez is csak egy álom, és mindjárt felkelsz

na jó nem, de azért beszartál mi?xD

2011. júl. 24. 02:36
 4/7 anonim ***** válasza:
De szar lehet így lottó ötöst nyerni :(
2011. júl. 24. 03:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez egy éber álom. Kis gyakorlással megtanulhatod irányítani, vagy átvinni testen kívüli élménybe.

Örülj neki, mert sokan vannak, akiknek nem kevés gyakorlás kell, hogy ilyen álmaik legyenek.

2011. júl. 24. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért örülnék neki? Nem valami jó érzés,félek olyankor! jó egyáltalán valamire hogy ennyien gyakorolják?
2011. júl. 24. 21:29
 7/7 A kérdező kommentje:
utána olvastam a testen kívüli élménynek,és azt írják hogy ebben az állapotban érezhető az a zizegés vibrálás.
2011. júl. 24. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!