Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi van az álmaimmal?

Mi van az álmaimmal?

Figyelt kérdés

Volt egy kis álomvilágom. már gyerekkorom óta...változatlan volt sok éven át. Ugyan azok a régi barátaim, imádtam aludni. Amikor nagyobb lettem megismertem egy széplányt aztán mindig őt is beleálmodtam, da amikor nemet mondott nekem akkor sem változott meg semmi. Most nem tudom mi oknál fogva megváltozott ez a „csodaország”. A régi barátaim mutánssá változtak és meg akarnak ölni. Az a lány…ő meg elveszett. Nem tudom mi hatására változott meg de ez már félelmetes. Az a lányt néha látom de mindig elmenekül…majd jön egy olyan ember mint én mintha tükör elött lennék és meg kell küzdenem vele, de mindig megöl.

Ilyenkor mi van?

2011. okt. 31. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Túl sok horrort nézel.

Amugy meg mint irtad a lány nemet mondott neked.

No ha ezt tette akkor lehet hogy tulságosan is szereted és még akk is akarod ha már kikosarazott.Az ilyen érzések kihatnak az álmaidra és mivel nem lehet tiéd a lány rossz gondolatok gyötörnek,és megváltoztatjaaz álmod.

Nem vagyok vmi pszihológus de szerintem ez lehet a gond

2011. okt. 31. 20:04
 2/2 A kérdező kommentje:
horrort nem nézek semennyit sem. És lehet nem azóta vannak ezek ami nemet mondott, hanem durván egy hónapja. Egyszer csak lett.
2011. nov. 1. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!