Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi oka van a szerencsétlensége...

Mi oka van a szerencsétlenségemnek?

Figyelt kérdés
17 évesen agyinfarktus következtében teljes baloldali bénulást kaptam "ajándékba".Mára úgyahogy meggyógyultam,de dolgozni soha nem fogok tudni. Feleségem és 3 kisgyermekem van, de képtelen vagyok normális körülményeket biztosítani nékik. Mivel egyetlen legális módja van annak,hogy jobb módúak legyünk,hát kenóztunk 3 éven át. Fél évig spóroltunk,hogy az általunk biztos nyerési esélynek vélt szelvény számot meg tudjuk játszani. Azaz 100 db játék 2 napra. Az 40.000 Ft volt. Nos nem lepődtünk meg. A nyereményünk 6.200 Ft lett. Nem tudom milyen lehetőség lehetne még. Az össz " vágyunk" egy saját otthon,ahol végre jutna pénz normális adag tüzelőre is,nem csak havi 10 mázsára ami két hétig elég. De az albérlet rengeteg pénzünket felemészti. Olyannyira,hogy még kenyérre sem jut nem,hogy másra. Már az öngyilkosság gondolata is felkerült,mert úgy legalább utánam 3x-i árvaellátást kapna a családom. Teljes kétségbeesés....mi a megoldás?
2016. dec. 10. 19:00
1 2
 1/11 anonim válasza:
80%

Szia. Ne is gondolkozz ilyen butaságokon, mint az önygyilkosság!!! Csak a családoddal csesznèl ki. Először is! Próbálj meg pozitívan gondolkodni! Milyen iskolát vègeztèl?

Mièrt nem próbálod meg az internetes munkákat,nem a "csodakenőcsös" dolgokról beszèlet, hanem pl. Weblap szerkesztès, vagy hasonló. Vagy próbálj elmenni olyan tanfolamra, ami neked pont megfelelő a betegsèged miatt is. Ne gondolj a roaazra, azzal a családodat is bántod. Örűlj a szèp gyermekeidnek, ès a feleesègednek, mert melletted vannak. Ès ami a legislegfontosabb akarj, legyen előtted cèlkènt a családod!! Kitartást!!!

2016. dec. 10. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Honnan tudjuk mi az oka? Idejár mindenki panaszkodni. Mit remélsz ezen a helyen? Kezdjünk gyűjtésbe?
2016. dec. 10. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:

#2.igazi felebarát szerető vagy! Téged anyaszült, vagy a gólya hozott...Sajnos ilyen "emberek" vannak, akik -IQ val rendelkeznek!

Kérdező! Boldog Karácsonyt kívánok! Ver ki a fejedből az öngyilkosságról.

2016. dec. 10. 20:47
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
3-as. Te milyen érdemi tanácsot tudtál neki adni? Ahogy látom, semmilyet. Én is tudnék regényt írni, de itt senki nem tudja megoldani a problémáimat. Ráadásul a kérdésre válaszoltam.
2016. dec. 10. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Jaj, bocsánat! Boldog karácsonyt kívántál. Ettől most biztosan sokkal jobban van.
2016. dec. 10. 20:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem,nem gyűjtést szeretnék. Nem is fogadnék el semmit. Csak egyetlen dolog sincs amitől boldogabbak lehetnénk. Gondoltam, hátha olvasok egy jó ötletet. Amúgy szakács vagyok és rendszerinformatikus. De a webes munkák kilőve olyan egyszerű okból mint,hogy nincs számítógépem.
2016. dec. 10. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy inkább egy gépre kellett volna spórolni, nem kenóra. :)
2016. dec. 11. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Mély levegő, lassan, nagyon lassan kieresztve. Ezt kúraszerűen végezve minden nap azonos időben negyven percen keresztül. Hatásosabb ha az egész családdal együtt végzitek!

Vagy köss magadra életbiztosítást, és ha kinyírod magadat legalább a családod jobban él!

2016. dec. 11. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Keress egy megbízható informatikust és attól vegyél gépet, mi is így jutottunk tök jó géphez 40.000 Ft-ért.Semmi baja.Akkor tudnál például mivel szakács is vagy jó főzős videókat készíteni vannak akik videókkal keresnek pénzt.Vagy olcsó gépet nem tudsz összerakni?

Sorsjegyet a gyártótól kéne beszerezned valahogy nagy tételben.Mivel (olyantól tudom, aki foglalkozott sorsjegy árusítással postán), átvilágíthatják.Igy kiválogathatják a nyerőt.

2016. dec. 11. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide a sorsjegy? Ő kenózott.
2016. dec. 11. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!