Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi oka van a szerencsétlensége...

Mi oka van a szerencsétlenségemnek?

Figyelt kérdés
17 évesen agyinfarktus következtében teljes baloldali bénulást kaptam "ajándékba".Mára úgyahogy meggyógyultam,de dolgozni soha nem fogok tudni. Feleségem és 3 kisgyermekem van, de képtelen vagyok normális körülményeket biztosítani nékik. Mivel egyetlen legális módja van annak,hogy jobb módúak legyünk,hát kenóztunk 3 éven át. Fél évig spóroltunk,hogy az általunk biztos nyerési esélynek vélt szelvény számot meg tudjuk játszani. Azaz 100 db játék 2 napra. Az 40.000 Ft volt. Nos nem lepődtünk meg. A nyereményünk 6.200 Ft lett. Nem tudom milyen lehetőség lehetne még. Az össz " vágyunk" egy saját otthon,ahol végre jutna pénz normális adag tüzelőre is,nem csak havi 10 mázsára ami két hétig elég. De az albérlet rengeteg pénzünket felemészti. Olyannyira,hogy még kenyérre sem jut nem,hogy másra. Már az öngyilkosság gondolata is felkerült,mert úgy legalább utánam 3x-i árvaellátást kapna a családom. Teljes kétségbeesés....mi a megoldás?
2016. dec. 10. 19:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez már abszurd. Ma reggelre ellopták a tüzifánkat. Már csak röhögni tudok kínomban.
2016. dec. 14. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!