Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egészséges felnőtt embernek...

Egészséges felnőtt embernek körülbelül mekkora méretű a(z egészséges) gyökércsakrája?

Figyelt kérdés

jan. 8. 22:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Saját testalkatához viszonyítva egy arasznyinál nagyobbacska a legnagyobb átmérője.

Miért kérdezed?

jan. 9. 07:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
jan. 10. 09:47
 3/15 anonim válasza:
attól függ milyenre fazonírozza
jan. 21. 14:03
 4/15 A kérdező kommentje:

#1. Azért kérdeztem, mert a gyökércsakrámmal vannak problémák.

Te értesz a csakrákhoz? Látod?

jan. 21. 14:09
 5/15 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy a gyökércsakráddal vannak problémák? Fejtsd ki.
jan. 21. 18:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Például ma beszéltem egy tisztánlátó ismerősömmel, tehát ő látja is és ő is mondta, de régebben már másik tisztánlátó ismerősöm is mondta, vagy sok évvel ezelőtt.

Mondta is, hogy csináljak arra gyakorlatokat, de akkor nem csináltam.

Amúgy nem részletezem - nyilván tudod, hogy mikkel jár, ha nem stabil, erős a gyökércsakra. Olyan helyzetek állnak fent nálam is.

jan. 21. 19:19
 7/15 anonim ***** válasza:
Értem, köszönöm.
jan. 21. 19:25
 8/15 A kérdező kommentje:
Nincs mit, szívesen.
jan. 21. 19:48
 9/15 A kérdező kommentje:

"Mérete: Jól működő csakra nyitott tölcsér része kb. 15 cm, a mellék csakra 2-3, az akupunktúrás pontok kb. 1 cm-esek."

Ezt találtam.

jan. 22. 02:54
 10/15 modder151 ***** válasza:

Önmagában azzal, hogy megtudod - esetleg- , hogy mekkora az 'egészséges', nem mész sokra. A csakrák energiaközpontok, mozognak. Jóval fontosabb az, hogy mennyi energiát tud közvetíteni. Ha egyrészt neked mondták, másrészt meg tapasztalod, akkor foglalkozz vele!

Például Reikivel- vagy egyéb energetikai, ezo/ spiri :) módon- lehet tisztítani a csakrákat.

Továbbá minden fő csakrának van színe, a gyökércsakráé piros/ vörös. Alulműködés esetén előnyös lehet olyan színű ruhát viselni, mint a csakra, például ebben a helyzetben piros alsóneműt.

Érdemes lehet még programozni kristályt arra, hogy harmonikusan működjön a csakra, vagy szimplán hasomló színű kristályt hordani a zsebedben- de ha nincs programozva, akkor gyakran kell tisztítani/ feltölteni.

jan. 27. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!