Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Egészséges felnőtt embernek...

Egészséges felnőtt embernek körülbelül mekkora méretű a(z egészséges) gyökércsakrája?

Figyelt kérdés

jan. 8. 22:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10. Köszönöm szépen, ezeket tudom, de ennyi nem elég. Most kezdem ennél sokkal jobban beleásni magamat a témába.
jan. 27. 15:23
 12/15 A kérdező kommentje:
#10. Neked van Reiki beavatásod? Hogyan tisztítod Reikivel a csakráidat?
jan. 27. 15:24
 13/15 modder151 ***** válasza:

#12 Kérdező!

Van, de én más módszert használok.

Reikivel : adott csakra felett körkörös mozgást végzel a kezeddel, majd mikor érzed az energiát, akkor 'rámarkolsz', és eltávolítod a testtől, majd elengeded/ eldobod. (Ez mekkora hülyeségnek tűnik így leírva, anyám...)

Ezt néhányszor ismétled, majd energiát adsz a csakrának. Utána érdemes harmonizálni a csakrákat... A Reiki intelligens energia, tehát nem irányítod, csak közlöd. Ebből az következik, hogy ha pusztán 'kezelsz' egy csakrát- vagy ráteszel egy 'Cho ku rei'-t, akkor is tisztul. A leírt módszert valamikor rég tanultam, használtam, működik, nem a neten olvastam :)

jan. 27. 19:08
 14/15 A kérdező kommentje:

#13. Köszönöm szépen, köszi, hogy leírtad! Nekem is van I és II reiki beavatás.

Amit itt leírtál, nekünk az oktató nem mondta el, de másnál tanult reiki beavatottnál már láttam, hogy így csinálta.

Tényleg kicsit furcsa leírva, de ez ne zavarjon. Az a lényeg, hogy működjön. :)

Nagyon kedves vagy, köszi!

Ha még tudsz ilyen praktikákat, megírod? Hátha még mást is tudsz. :)

jan. 27. 20:03
 15/15 A kérdező kommentje:
#12. Írtad, hogy Te más módszert használsz. Megírod, hogy mit? Jöhet privátban is, itt is.
jan. 27. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!