Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi most ez az új őrület a...

Mi most ez az új őrület a tiktokon?

Figyelt kérdés

Tegnap míg altattam a gyereket, görgettem a fent nevezett oldalt. Nem szoktam, most is kár volt.

Tele van olyan videókkal, hogy karácsony óta nem tudnak aludni az emberek, mert megváltozott a föld rezgése vagy mi. Hogy kinyílt a menny kapuja, meg 2025 az átrendezések éve lesz stb...

Sétálnak fiatal lányok a sötét utcán ezt levideózva, mert hajnali 3elött nem tudnak elaludni a rezgések miatt.

De sok ezo-s, jósos oldal is ezt nyomatja.

Ez mi?

ma 07:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
9%
Éberek maradnak az emberek. Mondá a Biblia is, maradj éber, mert nem tudod mikor jön el a te Urad. Nagy változások vannak. Az USÁ-ban Orb, UFO invázió és isten köde szállt alá. Az Úr magához szólítja báránykáit
ma 07:32
 2/11 A kérdező kommentje:

ezt olvastam, igen.

De ez honnan indult? miért pont most?

Milyen változások? USA-aban volt egy elnökválasztás. Volt már sok... Orb? Orbán? vele mi van? UFO... Ezek is 100 éves sztorik.

Köd. Hát ez sem épp ritka jelenség.

ma 07:53
 3/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem használok Tik-Tokot, sok a hülyeség és hazugság benne, de hogy a kérdésedre is válaszoljak. Nekem semmi bajom az alvással. 5-10 perc alatt elalszok, és átalszom az éjszakát.

-----------

Bizonyára volt egy kreatív hülye aki ezt kitalálta, és elkezdte terjeszteni ezt az álhírt, akinek meg alvási problémájuk volt már az állhír elött is, az meg magára vett ezt a Kamu sztorit.

ma 09:08
 4/11 anonim válasza:
ma 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
Eléggé szégyen, hogy szülőként ezt a vackot nézed. Jobb példát kellene mutatnod.
ma 09:33
 6/11 anonim ***** válasza:
51%
Én ugyanúgy alszom, mint előtte. ….mondjuk nem is tiktokozom 🙃
ma 10:18
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

Nekem sincs bajom az alvással.

Nem nyílt meg a Menny kapuja, nem jönnek sem angyalok, sem arkangyalok, sem kerubok, sem démonok keresztül semmilyen pokol, vagy menny kapuján. De én még nem hallottam ezt a baromságot, hogy a föld rezgése megváltozott, és az emberek hajnali 3 előtt nem tudnak elaludni. Én személy szerint tudok. A barátnőm is. Anyum sem, apum sem, testvéreim sem panaszkodnak. Egyik barátomtól, ismerősömtől sem hallottam, hogy panaszkodnának ilyenre.

Badarság.

ma 10:46
 8/11 A kérdező kommentje:

3!

én is erre gondolok.

4!

Mert láttak valami fényt, egyből jönnek az ufók meg az angyalok... Tipikus amcsi idiotizmus.

Egyébként én is teljesen jól alszom :D

ma 12:31
 9/11 anonim ***** válasza:
ma 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Sok hülyeség meg mese habbal. Érdekes aki nem foglalkozik ilyenekkel az tud aludni.

De amúgy a fiatalok sose a jó alvási szokásaikról voltak híresek, még este is a telefont nyomkodják ahelyett hogy aludnának, aztán meg ha egyszer időben akarnak lefeküdni akkor nem bírnak aludni mert nem arra van beállva a szervezetük

ma 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!