Egy "okos" amerikai kitalálta, utána a többiek elkezdték elkezdték követni. Az illető annyira meg van győződve róla, hogy a Föld lapos, hogy léghajóval akar felmenni x méter magasra, hogy bebizonyítsa az igazát.
2018. márc. 22. 21:02
3/14 anonim válasza:
A laposföld-elméletet mesterségesen terjesztik a megfelelő érdekcsoportok. Céljuk, hogy a valós ún. "összeesküvés-elméleteket" (amelyekről utólag mindig kiderül, hogy igazak) lejárassák, egy kalap alá vegyék az ilyen blődlivel, nevetségessé, hiteltelenné tegyék.
2018. márc. 22. 21:13
4/14 anonim válasza:
Miii?? Lapos a Föld?! Nemá! :D
Bocs, nem hagyhattam ki. :D
Én mondjuk nem hallottam róla, de nem is izgat.
2018. márc. 22. 21:40
5/14 anonim válasza:
Erről én is most hallok először. Érdekes :D Amúgy az mit bizonyítana ha felmenne x méter magasra léghajóval az az ember?.. Az űrből tökéletesen látszik hogy a föld nem lapos, már pedig voltak egy páran az űrben.. És számtalan más bizonyíték van rá, míg arra, hogy lapos semmi.
2018. márc. 22. 21:57
6/14 anonim válasza:
Az a poen hogy ezt nem amerikai, hanem magyar talalta ki. Es csodalkozunk hogy hulyenek nez a vilag minket.
#6:Ezt honnan veszed, hogy magyar találta ki? És ha igen, akkor ki?
2018. márc. 23. 01:54
9/14 anonim válasza:
Hát, én a 24.hu- n olvastam egy riportot a Magyar Laposföld Társaság vezetőivel. Nekem az bőven elég volt. Nehezen hevertem ki...
2018. márc. 23. 01:58
10/14 anonim válasza:
Nem magyar találta ki. Az '50-es években kezdett terjedni USA-ban, érdekes mód manapság sokkal több híve van, mint eddig bármikor máskor. Sokan a középkorra hivatkoznak, de az az igazság, a középkorban a többség nagyon is jól tudta, hogy a föld gömbölyű (azóta meg ugye tudjuk, hogy geoid).
Én a laposföld hívőket az oltásellenesek, chemtrail-esek, HAARP-hívők, alufólia sapkások, stb. közé sorolom :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!