Mi ez a laposföld őrület?
Figyelt kérdés
Remélem itt nem terjeszt senki ilyeneket, a hírekben, a youtube-on,mindenhol csak ilyenekről hallani.2018. márc. 22. 20:45
11/14 anonim válasza:
A laposföldes téma már leáldozóban. Az új a konkáv Föld elmélet :) Eszerint mi egy lavórban élünk (komolyan gondolják!) és ebben több kör van. Mi a legbelső körben vagyunk. A külső körökben további kontinensek vannak amelyeket nem fedeztünk fel. Pár év és eljutnak a gömbölyű Föld elméletig :)
12/14 anonim válasza:
A Gyalog galopp óta minden épeszű ember tudja, hogy a Föld BANÁN!!!! alakú.
Világos???
13/14 anonim válasza:
Én nagyon jókat tudok röhögni az ostoba összeesküvéseken, de a laposföld nagyon elterjedt és olyan szintű elmebetegség ami már megfekszi a gyomromat. Számomra még a mindmeghalunk.com is veszített a varázsából, mert az utóbbi időben szinte csak ezekkel az agyi rokkantakkal van tele.
Bár valószínűsítem hogy ezeknek jó része troll, számomra ez kényelmesebb nézőpont mint hogy elhiggyem hogy ennyi idióta van. :D
14/14 anonim válasza:
összeesküvéseken=összeesküvés-elméleteken
1:30-kor már nem vagyok a topon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!