Mikor lesz már vége ennek a "raptoid támadás" őrületnek? Ennyire unatkoznak az emberek?
Ennek már sosem lesz vége.
A reptoidok beivódtak az emberiség tudatalattijába. :D
Amúgy szerintem most is vicces, én mindig találok ki róluk új dolgokat, amikor unatkozom, vagy fel akarom dobni valamivel a kedvemet és itt a hangulatot.
Ekkora hülyeségforrás, mint a reptoidok, nem tud kifogyni.
pedig reméltem hogy vége lesz...
az egyik ilyen kérdezőnek bemásoltam hogy linket hogy tudja hogy a pest feletti fények nem a támadás előjelei erre meg üzenetekben kaptam tőle az oltásokat hogy mennyire korlátozott vagyok,nem veszem észre hogy az egyház és a média csak titkolni próbálják a létezésüket és én is az első áldozatok között leszek:D
Onnan tudom hogy reptoid vagyok
21/R
Szenthelyi Árpi azt üzente, elfogyott a reptomenje,
ha mégegyszer azt üzeni, újabb nullsíkot kell nyitni,
éljen a RÉPA ellenállás, éljen a haza. :D
Ez egy nagyon komoly dolog. Amíg a reptoidok és a RÉPA veszélyt jelentenek bolygónkra addig nem lesz vége. 404 még mindig tökéletesíti a neutrínós-hűmicsodaizét hogy végre legyőzhessük őket, viszont ez még eltart egy darabig, mivel egy szilvásbuktoid beszorult a gépezetbe.
...amúgy te kevered a raptoidot a reptoiddal. A reptoidok szoktak támadni, a raptoidok azok csak rappelni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!