Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért parázott rá mindenki a...

Miért parázott rá mindenki a világvégére? Nem volt semmi, vége!

Figyelt kérdés

Nagyon sokan még lisztet is vettek, meg kenyeret, minden izét, de nem karácsonyra sütéshez, hanem mert lesz sötétség. Hát ne legyen: D.

Nem is volt, épp most láttam buszon, valaki mutatta, hogy Olaszországba már sötétség van, fent van egy film youtubon vagy hol. . . Lehet azért, mert ott már alapból sötét van, de nem?

2012. dec. 21. 13:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Mert sok az agyhalott!És mindenki linkelgeti a hülyeségeit

de nem veszik a fáradtságot hogy fellátogassanak pl a NASA hivatalos oldalára ahol egy szó sem esik világvégéről meg a többi marhaságról.

2012. dec. 21. 13:30
 2/11 anonim ***** válasza:
90%

Földrajzból elégtelen!

[link]

2012. dec. 21. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg volt ilyen? :( Én azt hittem, hogy egy-két nagyon hiszékeny embertől eltekintve ezt szinte senki nem veszi igazán komolyan. Én alapból valamennyire nyitott vagyok az ezoterikus témákra, de ez a világvége már szerintem is baromság. Most sem volt és a következő kitalált időpontban sem lesz. Azért a hiszékenységnek is van határa. Legalábbis eddig azt hittem. :D
2012. dec. 21. 13:38
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Anyám is vett kenyeret, mert elfogyott. Jézusom!
2012. dec. 21. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:
2012. dec. 21. 13:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerinted liszttel, és kenyérrel világítanak a sötétben????
2012. dec. 21. 13:56
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat: D

Pedig még reggeli Morning Showba is volt, hogy van olyan ismerőse Balázsnak, aki már megvette a lisztet és mindenkit arra buzdít vegye meg. Buszon is egyik srác ráparázott, jönnek a reptoidok, meg az UFO-k : D Osztálytársam mamája is vett 20 kiló lisztet. De mit akarnak a liszttel? Ha enni akarnak, miért nem vesznek 20dkg gépsonkát?: D.

2012. dec. 21. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
A gépsonka egy picit hamarabb romlik meg:)
2012. dec. 21. 14:56
 9/11 Karesz6969 ***** válasza:
Hogy "mindenki" az nagyon nagy túlzás...:-)
2012. dec. 21. 15:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen a mindenki tényleg az, de még a 'környezetemben' is volt példám.

Rajtam konkrétan átmásztak a videóval rajtam:D.

2012. dec. 31. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!